VIDEO ⟩ Lietuvas policija Šauļos nejauši atrod Rīgā nozagtu auto, kas paslēpts daudzstāvu mājas stāvvietā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lietuvas pilsētā Šauļos vietējie policisti necerēti atraduši automašīnu, kura tajā pašā dienā bija nozagta Rīgā, vēsta portāls "15min".

Šauļu policisti 17. novembra rītā saņēma izsaukumu no kāda daudzstāvu nama iedzīvotāja. Viņš vērsies policijā ar lūgumu noskaidrot "Hyundai" spēkrata īpašnieku, kurš savu auto novietojis tur, kur nedrīkst. Tajā dienā daudzstāvu mājas stāvvietās notika asfaltēšana, un zagtais auto tai traucēja.

Policija veica nepieciešamās pārbaudes un secināja, ka automašīna pieder kādam uzņēmumam. Likumsargi sazinājās ar uzņēmuma direktoru, kurš norādīja, ka spēkrats nevienam nevar traucēt, jo atrodas apsargātā stāvlaukumā.

Atklājies, ka 2020. gadā ražotais "Hyundai Tucson" tajā pašā dienā nozagts Rīgā un izvests no Latvijas. Atkārtoti sazinoties ar spēkrata īpašniekiem, atklājies, ka uzņēmumam ir arī bāze Viļņā.

Likumsargi aplūkoja spēkratu no ārpuses un ieraudzīja, ka transportlīdzeklī uz grīdas atrodas Latvijas numurzīmes. Uzreiz radās aizdomas, ka Lietuvas numurzīmes ir viltotas un tikušas nomainītas.

Zagļi nebija rēķinājušies, ka asfaltēšana radīs šādas problēmas, kā rezultātā iesaistīta policija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu