Oho! Velsas prinča un princeses ierašanās Bostonā kā saskanīguma paraugstunda

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Šķiet, ka Velsas princis un princese nolēmuši pierādīt saviem Kalifornijas radiniekiem - Saseksas hercogiem, ka viņi ir karaliskās ģimenes galvenais spēks un spēj vienoties vienā stilā.

Viens no lielajiem un ļoti svarīgiem notikumiem karaliskajā ģimenē ir Velsas prinča un princeses vizīte ASV. Citos apstākļos šī būtu bijusi parasta oficiāla vizīte, taču uz notiekošās drāmas ar Saseksas hercogiem fona šo viesošanos vēros visa pasaule. 

Iemesls abu pirmajai vizītei ASV astoņu gadu laikā ir Earthshot Prize Awards pasniegšanas ceremonija Svinīgā ceremonija notika 1. decembrī Bostonā. Lai gan Velsas princis atrodas pavisam tuvu savam brālim, princim Harijam, diez vai Saseksi apmeklēs šo pasākumu. 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Pašpārliecinātie dzīvesbiedri no lidmašīnas Bostonā izkāpa gandrīz identiski tērpti. Šāda pārdomāta dubultā ģērbšanās nekad nav bijusi ne šī pāra, ne karaliskā paraža. Tomēr, ņemot vērā visus notikumus, tas izklausās pēc komandas spēka simbolisma.

Velsas princeses "Alexander McQueen" bikškostīms un prinča uzvalks bija saskanīgā plūmju krāsā. Velsas princeses ausīs mirdzēja princesei Diānai agrāk piederējuši safīra auskari. Tas jau atkal ir simbols!

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu