VIDEO Iereibis šoferis bez biksēm pieķerts braucam sānslīdē (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Sodu par braukšanu sānslīdē katru dienu saņem vairāki automašīnu šoferi. Ropažu novadā bīstamo izklaidi izmēģināja divi iereibuši šoferi, no kuriem viens nezināmu iemeslu dēļ bija devies izbraucienā bez biksēm, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ropažu novada pašvaldības policija aizturējusi vairākus likumpārkāpējus, kas bija sēdušies pie auto stūres reibumā, kā arī veikuši apzinātas sānslīdes. Vienā gadījumā autovadītājs atzina pats, ka ir lietojis alkoholu, un neiebilda pret iepūšanu tā dēvētajā trubiņā.

Ropažu novada pašvaldības policijas Operatīvās vadības centra priekšnieks Sandis Gedominskis pastāstīja, ka policijas darbinieki uz viena no vietējiem autoceļiem pamanīja BMW, kas veica apzinātas sānslīdes jeb zīmēja tā sauktos virtuļus vienā no krustojumiem, auto apturēts, pēc kā vadītājs atzina, ka lietojis alkoholu – dzēris alu.

Pēc mirkļa vadītājs nosauca savus personas datus un izteica pavisam savādu lūgumu – dot viņam iespēju aizbraukt līdz Silakrogam uzvilkt bikses. Tas gan viņam liegts, ņemot vērā viņa kondīciju – reibumā auto nedrīkst vadīt.

Šajā gadījumā vadītājam alkometrs uzrādīja 1,6 promiles izelpā un par automašīnas vadīšanu reibumā ir sākts kriminālprocess.

Vairāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu