Foto ⟩ Skaties un brīnies! Neparasto lietu dizaina tirdziņš "Viskaļi" (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Neparasto lietu dizaina tirdziņš "Viskaļi"
Neparasto lietu dizaina tirdziņš "Viskaļi" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Neredzētas lietas un neredzēti prieki – tā sevi piesaka pirmais Ziemassvētku tirdziņš WISHKAĻI, kas 10. un 11 decembrī notiek lielākajā Rīgas radošās kopienas mājā “Viskaļi”, Čiekurkalnā. 


Tirdziņā piedalās vairāk kā 40 tirgotāji gan no Rīgas un Pierīgas, gan savus darbus izrādīs ēkas “Viskaļi“ radošie gari – rezidenti jeb ēkas telpu lietotāji, kas apmeklētājus priecēs ar mākslas darbiem, dizaina priekšmetiem un aksesuāriem, kā arī izklaidējošu un izglītojošu programmu.

Amatnieki, dizaineri un mākslinieki bja sarūpējuši īpašu un retu dāvanu izlasi – uz vietas var iegādāties dažādu mākslinieku gleznas, keramiku, koka līdzsvara velosipēdus mazākajiem, stikla rotas, kausēta stikla sniegpārslas, polimērmāla auskarus, adījumus, ar rokām veidotas somas un makus, dizaina sveces, dizaineru apģērbus, atjaunotus mājas pufus un krēslus, senas un pilnīgi jaunas, neredzētas grāmatas, porcelāna tējas servīzes, lampas un vēl citas interesantas lietas, no kurām liela daļa radītas ēkā, kur ikdienā darbojas vairāk kā 140 radošas personības un sociālas inicatīvas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu