Frizūra no sešdesmitajiem, kas nudien nepiestāv Velsas princesei! (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/AFP/Scanpix

Dīvaini vai skaisti? Velsas princese cenšas popularizēt skaistuma tendenci, kas bija populāra pirms vairākiem gadu desmitiem. Būsim godīgi, šāda matu sasuka nudien nepiestāv nedz nākotnes karalienei, nedz greznajai tiārai.

Tikai dažas dienas pēc savas triumfējošās turnejas ASV, Bostonā, Velsas princese  Bakingemas pilī piedalījās oficiālā diplomātu pieņemšanā un vakariņās. 

Pēdējā pieņemšana diplomātiskajam korpusam notika 2019. gada decembrī, un to ar Čārlza III, Kamillas, Viljama un Katrīnas atbalstu rīkoja karaliene Elizabete. Šoreiz kvartets ar misiju tika galā saviem spēkiem.

Foto: AFP / Scanpix

Velsas princese uz pasākumu ieradās vīna sarkanā kleitā no modes zīmola "Jenny Packham". Kleita bija ļoti grezna, un tai tika arī piemeklēta Lotus Flower tiāra.

Tēlu papildināja karalienes Elizabetes briljanta auskari, karaliskās ģimenes ordenis, Karaliskā Viktorijas ordeņa zvaigzne un lente.

Viss jau būtu skaisti, tikai šķiet, ka Ketrīnas frizierei bija brīvdiena un kāds, nepārzinot Keitas gaumi, ir izveidojis šo matu sakārtojumu. Turklāt pēc ģērbšanās etiķetes šādas tiāras ir jānēsā saņemtos matos.

Patiesībā Lotus Flower tiāra Ketrīnai izskatījās gandrīz kā matu stīpiņa.

Rezultātā Keitas skaistuma tēls atgādināja 60. un 70. gadus, neskatoties uz konservatīvu vakarkleitu un rotaslietām.

Foto: AFP / Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu