Piektdienas horoskops: 9. decembris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Subbotina Anna/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 9. decembrim.

AUNS

Īstais laiks meklēt sadarbības partnerus vai sponsorus, ja prātā jaunas idejas. Gatavojoties brīvdienām, palutini sevi vai mīļos cilvēkus ar kādu jauku pirkumu, taču tērējies ar mēru.

VĒRSIS

Kolēģi vērsīsies pie tevis ar svarīgiem jautājumiem. Zināsi padomu sev un citiem un cilvēki tevī ieklausīsies. Svarīga ģimenes dzīve, jau laikus saplāno savējiem pasākumus brīvdienām.

DVĪŅI

Tavs prāts allaž atvērts jaunām zināšanām. Derētu tās papildināt, jo jauna informācija uz daudz ko ļaus paraudzīties no cita skatupunkta. Interesantas atziņas.

VĒZIS

Novatoriskas idejas par peļņu vai biznesa modeļiem. Domā, rēķini, bet pagaidām ieceres paturi pie sevis, kārtīgi sagatavojoties nopietnam izrāvienam.

LAUVA

Tāda neparasta diena. Daudz emociju un prāts saka ko vienu, bet sirds ko citu. Jāmēģina atrast līdzsvars. Ja nekā citādi, tad dodies vakarā mazliet izvēdināt galvu, satikties un izrunāties ar draugiem.

JAUNAVA

Lietišķajā jomā tu proti rēķināt, bet ikdienā tas dažkārt piemirstas. Šodien sargies no nelietderīgiem tēriņiem. Turklāt nevajag jaukt naudas lietas ar draudzību vai attiecībām.

SVARI

Diezgan emocionāli uztversi kolēģu ieteikums vai kritiku. Ieklausies – viņu viedoklis ir visnotaļ vērtīgs. Iespējami jauni kontakti, kas vēlāk dos izdevīgumu.

SKORPIONS

Lietišķajā jomā ies nemierīgi, vienalga vai esi uzņēmējs vai algots darbinieks. Vajadzēs pieņemt izšķirošus lēmumus un arī pacīnīties. Saglabā vēsu prātu, lai kas arī notiktu.

STRĒLNIEKS

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem gandrīz par jebkuru tēmu un izveidosi noderīgus lietišķos kontaktus. Tomēr pavērtē partnerus un pārāk neuzticies tiem, kas smaida un glaimo.

MEŽĀZIS

Ja pienākumu kļūst arvien vairāk, tad jārunā par atalgojuma palielināšanu. It īpaši tāpēc, ka darba dēļ mazāk laika atliek mājas dzīvei, ģimenei un mīļotajam cilvēkam.

ŪDENSVĪRS

Kārtojot jebkādus lietišķos jautājumus, dari visu pēc likuma burta. Jābūt uzmanīgam ar dokumentiem. Ja jāparaksta kāds svarīgs dokuments, tad labāk to vispirms parādīt juristiem.

ZIVIS

Ar smaidu un mīļā miera labad neuzņemsies pārāk daudz. Var gadīties, ka darbi aizkavējas, grūti tikt galā un līdz ar to arī cieš reputācija. Labāk visu samērīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu