VIDEO ⟩ Pēc divu mikroautobusu sadursmes viens no šoferiem izlido caur stiklu un nonāk zem otra auto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sven Bannuscher/Shutterstock

Talsu novadā noticis ceļa satiksmes negadījums, kurā ir viens cietušais. Šoreiz pie vainas neesot bijis slidens vai netīrīts ceļš, bet gan ceļazīme, kuras nebija, kā arī šoferu neuzmanība, vēsta raidījums "Degpunktā".

Krustojumā Laidzes pagastā notika divu mikroautobusu sadursme. Viens no busiņa vadītājiem tika atrasts zem viena no mikroautobusiem un nogādāts ārstniecības iestādē.

Uzņēmuma "Omniva" darbinieks nule pārcietis milzīgu šoku. Viņa automašīna atrodas grāvī. Vīrietis dalās savās sajūtās un stāsta par niansēm, kuras piefiksēja pirms spēcīgā trieciena.

Viņš braucis pa galveno ceļu: "Tā mašīna nāca no sāna. Es viņu pamanīju pēdējā brīdī. Šobrīd arī zīmes tur nav. Bet viņam bija jādod man ceļš."

Autovadītājs piebilst, ka otrs šoferis, iespējams, nebija piesprādzējies. Par to liecina tas, ka vīrietis izlidoja cauri vienam no transportlīdzekļa stikliem.

Policija skaidro negadījuma apstākļus, taču pastāv liela iespēja, ka ceļazīmju dotās norādes neievēroja autovadītājs, kurš šobrīd atrodas slimnīcā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu