Iedzīvotājs vērš uzmanību uz sabiedrisko autobusu tehniskajām ķibelēm. "Rīgas satiksme" skaidro situāciju (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Lita Millere/LETA

Pie portāla TVNET vērsās kāds lasītājs, kurš vērsa uzmanību uz sabiedriskā autobusa tehniskajām problēmām. Sazinājāmies ar uzņēmumu "Rīgas satiksme", lai par šo situāciju gūtu plašāku informāciju.

Lasītājs norāda, ka sabiedriskā transporta 11T maršrutā jau vairākas reizes gadījušies autobusi, kas piepeši izslēdzas un stāv pieturā 10 minūtes un pat ilgāk.

"Motors turpina darboties, bet tāda sajūta, ka vienkārši uzkārusies autobusa sistēma - ekrāni pārstartējas, šoferis izmisīgi kādam zvana un konsultējas par ķibeli," portālam TVNET pauda lasītājs.

Persona vērsa arī uzmanību uz to, ka minētie autobusi esot bijuši pavisam jauni. Portāls TVNET sazinājās ar "Rīgas satiksmi", kas šo situāciju komentēja plašāk.

Uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševica-Feldmane skaidroja, ka dažkārt, kad autobusam konstatēti kādas sistēmas darbības traucējumi, nepieciešams veikt autobusa izslēgšanu un ieslēgšanu.

Viņa stāsta, ka izslēgšanas un ieslēgšanas rezultātā atkārtoti ielādējas arī integrētā borta informācijas sistēma.

"Katrs šāds gadījums ir jāskatās individuāli, tāpēc bez informācijas, kas ļautu identificēt konkrēto gadījumu vai gadījumus, ir sarežģīti komentēt situāciju," komentēja Bartaševica-Feldmane.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu