VIDEO ⟩ Sasit "lupatās" svešu auto - īpašnieces ģimene apgalvo, ka notikusi zādzība, jauniešu versija atšķiras (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Māsa Sandim uzticēja automašīnu "Audi", kas iegādāta vien pirms dažām dienām. Sandis ar to savāca draugus, un visi kopā devās ballēties uz dzīvokli Ogrē. Sandis nevarēja iedomāties, ka uzdzīve beigsies ar sadauzītu māsas spēkratu un pārtrūkušām draudzības saitēm, vēsta raidījums "Bez tabu".

Pirms gada raidījums "Degpunktā" vēstīja par avāriju Ropažu pusē. No ceļa nobrauca automašīna "Audi", kas attapās starp kokiem meža masīvā. Spēkratā atradās jaunieši – puisis un meitene. Par laimi, neviens nopietni necieta, izņemot automašīnu, kas pēc avārijas bija norakstāma.

Vairāk nekā gadu pēc ceļu satiksmes negadījuma "Bez tabu" uzklausa Sandi, kurš stāsta, ka sadauzītā automašīna piederēja viņa māsai, kura liktenīgajā dienā viņam bija uzticējusi spēkratu.

Automašīna par nepilniem 7000 eiro bija iegādāta dažas dienas iepriekš. Savāca draugus šajā automašīnā, un visi devās ballēties uz kādu dzīvokli Ogrē, stāsta Sandis. Viņš norāda: tā kā agri bija jāmostas, kopā ar draudzeni devās pie miera agrāk nekā citi. Sandis stāsta – kamēr pats gulēja, "Audi" atslēgas bez atļaujas paņēma divi draugi – puisis un meitene. Duets esot devies nesaskaņotā romantiskā izbraucienā, turklāt alkohola reibumā, stāsta Sandis.

Jauniešu izbrauciens beidzās ar iepriekš minēto avāriju. Vēlāk avarējušie draugi atsūtīja atvainošanās video, kurā teica: "Zini, kas ir? Dzīve ir grūta! Mēs tev paliekam parādā naudu."

Tā kā Sandis pēc avārijas Valsts policijai (VP) apgalvoja, ka spēkrata atslēgas draugi paņēmuši bez atļaujas, tika ierosināts kriminālprocess par zādzību. Nopratinot aizdomās turētos, viņi policijai, kā liecina lietas dokumenti, pauda citu versiju. Proti, atslēgas viņiem uzticējis Sandis, lūdzot atstāt viņu un draudzeni divvientulībā un izmest līkumu pēc grādīgā pudeles.

Sandis saka, ka avarējušā dueta versija ir meli. Šā gada nogalē VP izbeidza kriminālprocesu, jo, lietojot dažādas izmeklēšanas metodes, neizdevās pierādīt automašīnas zādzības faktu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu