1,7 sekundēs līdz 100 km/h: Timrots izmēģina ātrāko bagiju ziemas trasē (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ātruma cilts

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma "Ātruma cilts" jauno sēriju. Šoreiz Pauls Timrots viesojas Valmieras pusē, kur autosportists Ronalds Baldiņš kopā ar domubiedriem izveidojis ziemas trasi.

Ronalds ir pārliecināts, ka benzīngalvām vajag daudz trašu, tāpēc uzņēmies izveidot ziemas trasi uz kaimiņa laipni atvēlēta zemesgabala. Pauls Timrots viņam piekrīt, ka jābrauc ir ar prieku, un ir gatavs izmēģināt ziemas trases līkumus gan pie dusmīga bagija, gan BMW stūres.

Pirms starta ar bagiju Pauls ir satraucies un sabijies no trokšņa, bet izrādās, ka viņš pats ir trases lielākais kliedzējs, jo tas ir sasodīti jautrs pasākums un šausmīgs pārdzīvojums vienlaikus. Savukārt pie BMW stūres ar radžotām sporta riepām viņam pat izdodas pārspēt profesionāli.

Kāpēc Latvijā ir vajadzīgas ziemas trases un kādas ir Ronalda Baldiņa prognozes nākamajai autosporta sezonai, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu