Jaunā gada horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi svētdienai, 1. janvārim.

AUNS

Uzmanies no lieliem tēriņiem. Ne vienmēr vajag tos divpadsmit ēdienus. Vairāk prieka sniegs tikšanās ar draugiem, vai kāds svētku nakts pasākums, ne ilgstoša sēdēšana pie mielasta galda.

VĒRSIS

Dzirkstošas emocijas no saziņas ar draugiem un tuviniekiem. Atceries piezvanīt vai uzrakstīt arī tiem mīļajiem cilvēkiem, kas svešatnē. Daudz sirsnīgu vārdu un sveicienu.

DVĪŅI

Šovakar esi ar savējiem, bet šaurā lokā - sirsnīgi un mierīgi. Lai galdā zirņi ar speķi un izdomātas dažādas izklaides seno tradīciju garā. Izlej „laimīti” no vaska, ieliec maciņā zivju zvīņas u.tml.

VĒZIS

Svētkos dari visu, kā ierasts, jo Vēzim tradīcijas ir svēta lieta! Balti klāts galds, pie kura pulcējas tuvinieki, divpadsmit ēdieni, lai nākamā gadā labklājība un pusnaktī zīlēšana tautas tradīciju stilā.

LAUVA

Svētki solās būt diezgan klusi. Gribētos gan skaļu mūziku, gan konfeti lietu, tomēr mierīga pasēdēšana ģimenes vai draugu lokā sniegs vairāk prieka, nekā ballīte.

JAUNAVA

Liec taču reiz tos darbus malā! Ja esi paņēmis darāmo līdzi mājās, tad tavējie, visticamāk, sāks protestēt. Jāļaujas svētku svinēšanai, jo jaunais gads jau mīņājas aiz durvīm ar jaunu iespēju dāvanām.

SVARI

Ģimenes cilvēkiem svētku laikā pirmajā vietā dzimtas tradīcijas. Bet, ja esi brīvs un kāds izrāda simpātijas, tad pasper solīti pretī – lielisks laiks attiecību veidošanai.

SKORPIONS

Gadumijas svinībās pirmajā vietā ģimene un kopā būšana. Ar svētku galdu un dāvanām nepārspīlē. Galvenais – mīļi un no sirds. Izdomājiet rotaļas seno tradīciju stilā.

STRĒLNIEKS

Sirdsmieru un jaukas emocijas svētku vakarā gūsi ģimenes lokā, bet varbūt dosies ceļojumā – skatīt, kāda svinēšana kaimiņvalstīs. Pozitīvs un optimistisks nosakņojums.

MEŽĀZIS

Daudz mīļuma un pozitīvu emociju. Svini mājās, aicini ciemos radus un draugus. Vari sarīkot tematisko karnevālu ar jautrām atrakcijām.

ŪDENSVĪRS

Svētkiem daudz netērējies – pats pratīsi pagatavot gardumus un varbūt kāds arī pats būs sadarinājis dāvaniņas. Sirsnīgi un klusi nosvini ar savējiem ģimenes lokā.

ZIVIS

Aicini pie sevis vai apciemo tuvus cilvēkus. Ballītei būs būt! Vari kopā ar viņiem doties arī uz kādu publisku izklaides pasākumu, un Jauno gadu sagaidīt starp daudziem priecīgiem cilvēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu