Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Janvāra mēneša horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: Unsplash

Ja arī gribas no jaunā gada sākt jaunu dzīvi un ķerties pie jauniem darbiem, pagaidām forsēt nevajadzētu. Līdz 18. datumam ilgs Merkura „piņķerstāvoklis”, kas var radīt nesaprašanās, jukas, izjaukt plānus un norunas. Pēc tam gan var droši darboties. Turklāt ne tikai darboties, bet nosvinēt vēl vienu jauno gadu, sagaidot Melno Ūdens Trusi pēc austrumnieku tradīcijām.

Par Merkura īpašo retrogrādo stāvokli astrologu domas mēdz dalīties – vieni teic, ka neko būtisku nevajag uzsākt, otri, ka šos periodus var izmantot, ka paveiktu iesākto un apdomātu turpmākos mērķus. Iespējams, patiesība ir kaut kur pa vidu... Taču pieredze rāda, ka biežāk tomēr ir aizķeršanās un neizdošanās. Tāpēc labāk būtiskus pasākumus neuzsākt. Ja iespējams, vēlams arī atlikt svarīgu līgumu parakstīšanu vai firmu reģistrāciju. Ar to var nodarboties pēc 18. datuma.

Katru mēnesi būtisks ir pilnmēness laiks, kad emocijas var bangot dinamiskāk un cilvēki jūtīgāk uztvert norises un izteikumus. Janvārī Mēness pilnā fāze ir 7. datumā īsi pēc pusnakts un tajā dienā kopējo fonu ietekmēs Vēža zodiaka zīme. Vēzis ir ļoti emocionāls, un cilvēki vēl dubultjūtīgāk var uztvert citu izteikumus. Jāsargās kādu aizvainot un nevajadzētu tūdaļ apvainoties, ka kāds šķietami izsaka nepamatotus pārmetums. Pilnmēness beigsies, un viss nostāsies savās vietās.

Labā ziņa ir tāda, ka 12. janvārī planēta Marss izbeigs savu retrogrādo stāvokli līdz ar to mazinot kareivīgas izpausmes, nenoteiktību plānos, lielu „fikso ideju” iespējamību.

Sadzīviskā plānā vērā ņemams datums ir 10. janvāris. It īpaši, ja gadumijas svētkos daudz sēdēts pie bagātīga mielasta galda un dzīrots vairākas dienas. Tajā dienā dilstošs Mēness Jaunavas zodiaka zīmē, kas saistās ar veselīgu dzīvesveidu.

Ideāls laiks padomāt par organisma atslodzi vai kādu dietu.

Pēc austrumnieku tradīcijām 21. janvārī vēlā vakara stundā sāksies Ūdens Truša (arī Zaķa vai Kaķa gads – kā kurš to dēvē). Tad nu ir iespējas Jaungadu nosvinēt vēlreiz. Un kāpēc gan ne? Lai dzīvo karnevāls ar konfeti lietu! Jaunais gada valdnieks ļoti novērtēs svētku galdu ar ekoloģiskiem produktiem un draudzīgu maskošanos. Tikai ne par... vilku, lapsu vai kādu citu Trusim nedraudzīgu un plēsonīgu dzīvnieku. Saskaņā ar senām tradīcijām, svinot ķīniešu jauno gadu, jācenšas iemantot gada valdnieka labvēlību.

Šķir lapu un uzzini, kas decembrī gaidāms tavai horoskopa zīmei!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu