Trešdienas horoskops: 4. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Masarik/Shutterstock

Horoskopi trešdienai, 4. janvārim.

AUNS

Šodien šis un tas nebūs pa prātam. Aktualizēsies jautājums: "Kāpēc cilvēki rīkojas tā, kā rīkojas?" Varbūt kaut kas jāmaina pašam savā attieksmē...

VĒRSIS

"Kārtības nav..." bubinās akurātais Vērsis un mēģinās kādu pārtaisīt. Nav vērts. Netērē velti laiku, bet pievērsies lietām, kas šobrīd ar plusa zīmi.

DVĪŅI

Iespējamas labas idejas par peļņu, jauni projekti, karjeras kāpums. Kāri tversi jauno informāciju, gribēsi izmēģināt dažādus gadžetus, tehnoloģiju iespējas, interesēsies par vairākām tēmām vienlaikus.

VĒZIS

Ja apnicis strādāt kāda cita labā, tad jādomā par savu biznesu. Firmu reģistrācijai nav labvēlīgs laiks, bet, lai noklausītos kādu biznesa kursu gan. Pieraksti idejas.

LAUVA

Labs laiks sadarbības veidošanai, bet ne visai labs lietišķu jautājumu kārtošanai iestādēs. Šodien vari būt mazliet egoistisks, un savas intereses likt pirmajā vietā.

JAUNAVA

Esi taču vienreiz egoists un vairāk domā par savām interesēm. Un neuzņemties papildus pienākumus tikai tāpēc, ka esi izpalīdzīgs cilvēks. Vakarā laiks jaukam randiņam.

SVARI

Jāstrādā ar atdevi un iedvesmu – kolēģi, priekšnieki vai darījumu partneri gaidīs oriģinālas idejas un nestandarta risinājumus. Visai drīz var pavērties jauni izaugsmes ceļi.

SKORPIONS

Ja kaut kas nevirzīsies uz priekšu tā, kā tu vēlētos, būsi pikts, meklēsi vainīgos un centīsies pāraudzināt. Ļoti iespējams, ka tas nedos vēlamo rezultātu. Šoreiz nav vērts cīnīties.

STRĒLNIEKS

Darbā saņemsi interesantas ziņas un noderīgu informāciju. Labs laiks, lai izskatītu kādas jaunas iespējas un domātu par biznesa plāniem. Jābūt ļoti uzmanīgam ar finansēm.

MEŽĀZIS

Var pavērties vairāki vilinoši ceļi un būs grūti izšķirties, kurš īstais. Atrodi laiku vienatnei, padomā, dodies garākā pastaigā, un atbilde drīz vien atnāks.

ŪDENSVĪRS

Esi uzmanīgs naudas lietās. Uzsākot ko jaunu, izrunā un noformē juridiski samaksas jautājumus. Un nepārspīlē ar ikdienas tēriņiem, labāk pietaupīt un iekrāt. Noderēs.

ZIVIS

Finanšu lietās jāpievērš uzmanība līgumiem un juridiskām niansēm. Ja mājās gribās diktēt savus noteikumus, tad skaties uz mājinieku reakciju. Varbūt tomēr nevajag...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu