VIDEO ⟩ Kalifornijā no vairāk nekā 75 metru augstas klints nogāžas "Tesla" ar četriem cilvēkiem (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/SMCSheriff

ASV no vairāk nekā 75 metru augstas klints nokritusi "Tesla" automašīna, kurā atradās četri pasažieri, vēsta medijs "Insider". 

Incidents noticis pirmdien, 2. janvārī, Kalifornijā. Automašīna, kurā atradās divi pieaugušie un divi nepilngadīgie, nogāzās no klints, kas tiek dēvēta par "Velna slidkalniņu" (Devil's Slide).

Pasažieri atradās avarējušajā automašīnā vairāk nekā stundu, līdz tika izglābti ar helikoptera palīdzību. 

Bērni, kas atradās transportlīdzeklī, ir četrus un deviņus gadus veci un nav cietuši negadījumā. Abi pieaugušie sākotnēji bija kritiskā stāvoklī, taču vēlāk tika konstatēts, ka viņi guvuši dzīvību neapdraudošus ievainojumus.

Kāda aculieciniece televīzijas kanālam NBC pastāstīja, ka redzējusi, kā Tesla "ļoti ātri brauc" pa šoseju, pirms nobrauca "pāri malai un taisni lejā" pa klinti.

Nav zināms, vai automašīna izmantoja autopilota funkciju. 

Vietējā ugunsdrošības bataljona priekšnieks Braiens Potendžers telekanālam "Fox News" sacīja, ka tas ir fenomenāli, ka mašīnā esošie pēc kritiena no 75 metru augstuma palikuši dzīvi.

"Diemžēl mums pārāk bieži ir jādodas uz izsaukumiem, kur notikuši līdzīgi gadījumi," viņš teica. "Tas bija brīnums, ka viņi izdzīvoja."

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu