Princis Harijs: Keita un brālis mani mudināja uzvilkt nacista formu (12)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/Scanpix, TVNET kolāža

Princis Harijs savos memuāros grāmatā "Spare" piemin skandālu, kad prese bija noķērusi viņu tērpušos nacista formā. Harijs uzsver, ka šo uniformu viņam likusi uzvilkt tā laika brāļa draudzene Ketrīna Midltone (tagadējā Velsas princese).

Savā autobiogrāfijā "Spare" Saseksas hercogs sensacionāli noveļ vainu  nacistu uniformas skandālā uz savu brāli princi Viljamu un brāļa sievu Keitu Midltoni, raksta Page Six.

Foto: Reuters/ScanPix

Saseksas hercogs apgalvojis, ka Velsas princis un princese “nevarēja vien beigt smieties”, kad ieraudzīja viņu šādi saģērbtu 2005. gadā notiekošajā ballītē.

Harijs bija 20 gadus vecs, kad laikraksta Sun pirmajā lapā publicēja fotogrāfiju, kurā viņš bija ģērbies kā nacistu karavīrs ar sarkanu rokas apsēju, ko rotāja liels kāškrusts.

Foto: Ekrānšāviņš

"Es piezvanīju Vilijam un Keitai un jautāju, ko viņi par to domā," stāsta Harijs. "Viņi mani pamudināja to uzvilkt."

Lai gan Saseksas hercogs ir nosaucis nacistu incidentu par "vienu no lielākajām kļūdām manā dzīvē", ir dīvaini, ka Harijs neuzņemsies atbildību pats. 

Savu brāli viņš memuāros nodēvējis par savu "pirmo ienaidnieku", karalieni konsorti Kamillu par "ļauno pamāti" un Čārlzu par emocionāli panīkušu un neefektīvu "vecu vīru".

Šo izvilkumu no grāmatas "Spare" publicējis tabloīdu portāls "Page Six", un to pārpublicējis "Daily Mail".

Foto: Reuters/ScanPix

Nav zināms, kā portāls ieguva agrīnu grāmatas eksemplāru, ņemot vērā, ka izdevējs Penguin Random House ir darījis visu, lai novērstu noplūdi. Izdevniecībā Penguin tiks veikta izmeklēšana par informācijas noplūdi. Dramatiskais izrāvums, kas atklāts tikai dažas dienas pirms grāmatas oficiālās iznākšanas, visticamāk, izraisīs pārdošanas pieaugumu.

Grāmata iznāks 10. janvārī.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu