Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Jauns gads – nebijušas sajūtas! 7 veidi, kā ienest jaunas vēsmas intīmajā dzīvē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: George Rudy/Shutterstock

Gadumija bieži ir atspēriena punkts, kas no jauna iedvesmo sapņot un sasniegt nospraustos mērķus. Daudziem tas nozīmē atgriešanos sporta zālē, pārdomātākas maltītes, iespējams, pārmaiņas karjerā vai apņemšanos biežāk ceļot, taču kā ar intīmo dzīvi? Arī to nevajadzētu atstāt novārtā! Lai arī baudu varam gūt, veicot jau ierastos patīkamos rituālus, jauns gads ir labs pamudinājums izmēģināt ko nebijušu un piedzīvot spilgtas, patīkamas un atsvaidzinošas sajūtas arī šajā jomā.

Iepazīsti tehnoloģijas

Gudri lietotas, tehnoloģijas spēj padarīt mūsu ikdienu ne tikai ērtāku, bet arī… baudpilnāku. Līdzīgi kā mobilo tālruņu ražotāji, arī intīmpreču nozares nozīmīgākie spēlētāji nepārtraukti sacenšas savā starpā, aprīkojot produktus ar papildu funkcijām, padarot tos ergonomiskākus, ilgtspējīgākus un viedākus.

Ar mobilo lietotni savienojami iegurņa pamatnes muskuļu trenažieri, kas sievietēm palīdz atgūt šo svarīgo muskuļu tonusu, ļauj reālā laikā sekot līdzi vingrinājumu efektivitātei.

Attālināti vadāmās pāru rotaļlietas nodrošina intīmu tuvību, pat ja mīļotais cilvēks neatrodas blakus. Tie ir tikai daži no piemēriem!

Viens no lielākajiem nozares inovatoriem ir Womanizer, kas 2014. gadā nāca klajā ar unikālu divvirzienu gaisa plūsmas tehnoloģiju maigai, bet efektīvai sievietes galvenā baudas avota – klitora – stimulēšanai.

Foto: Publicitātes foto

Nupat šis zīmols izlaidis jaunu izgudrojumu, radot pieaugušo rotaļlietu Womanizer OG, kas gaisa plūsmu izmanto G zonas stimulācijai. Dāmām, kurām šķiet, ka viss jau ir izmēģināts un īstā baudas formula atrasta, šis būs nākamais solis rotaļlietu pasaulē!

Papildini kosmētikas plauktiņu

Kurš gan atteiktos no spilgtākām sajūtām, lielākas baudas un labsajūtas ikkatrā tuvības brīdī? Lai arī nepastāv brīnumlīdzeklis, kas piepeši liek izjust uzbudinājumu vai iekāri,

ir pieejams plašs klāsts intīmās kosmētikas, kas rotaļas guļamistabā var padarīt aizraujošākas un piešķirt tām jaunus “specefektus”.

Tie ir dažādi geli, krēmi un eļļas, kuru aktīvās sastāvdaļas var veicināt dzimumorgānu jutību, stimulēt erekciju, ar kņudinošu efektu padarīt orālo seksu neaprakstāmu, palīdzēt mīlēties ilgāk un vēl izjustāk vai vismaz piedzīvot jaunas, atsvaidzinošas sajūtas.

Atsvaidzini interjeru

Jauns gads nereti atnāk ar vēlmi uzlabot savu mājokli un padarīt apkārtējo vidi pievilcīgāku un vēl piemērotāku ikdienas vajadzībām. Kāpēc lai guļamistaba būtu izņēmums?

Seksa mēbeles var asociēties ar specifiskām fetiša iekārtām, kādas redzētas pieaugušo filmās, taču daudzas no tām gluži vienkārši ir radītas ērtākam, baudāmākam seksam, paverot iespēju izmēģināt jaunas pozas.

Izpēti zviļņu un spilvenu klāstu! Vairāki no tiem ir tik askētiska dizaina, ka nezinātājs par galveno funkciju pat nenojautīs. Iedvesmojošs un izklaidējošs izziņas avots interjera jautājumos ir Netflix pieejamais seriāls "How to Build a Sex Room".

Izbaudi jaunas garšas

Jo vairāk maņu mēs seksa laikā izmantojam, jo labāk.

Garšas dimensiju baudpilnajiem brīžiem spēj piešķirt aromātiskie lubrikanti, kuri teju vai mudina partneri “apēst”.

Lubrikanti ar garšu lieliski dažādo priekšspēli un ir paredzēti, lai pamēģinātu ko jaunu, atklātu dažādus aromātus, padarītu intīmās rotaļas interesantākas, baudpilnākas, kaislīgākas un izjustākas.

Foto: Publicitātes foto

Tie ir īpaši radīti orālām rotaļām – lietoti uz vulvas vai dzimumlocekļa, kopā ar siekalām tie radīs vēl slīdīgāku, mitrāku efektu, turklāt, ja vien cilvēkam nav specifiskas alerģijas pret kādu no sastāvdaļām, tos var droši nogaršot, norīt, apēst, par daudzumu nedomājot. Lai arī produkta aprakstā bieži norādīts, ka garšīgos lubrikantus drīkst lietot arī makstī, sieviešu veselības speciālisti tomēr iesaka šim nolūkam izvēlēties neitrālākas alternatīvas.

Noglāsti, iepliķē, ieper

Pātagas, pletnes, stibas, spalviņas un tamlīdzīgi rīki ir vieni no ietekmes spēļu (angliski – impact play) populārākajiem atribūtiem. Tie spēj sniegt plašu sajūtu amplitūdu, sākot no viegliem glāstiem un maigas kutināšanas līdz pat kaislīgiem pliķiem un intensīvai pēršanai. Lai arī šie rīki ierasti vairāk asociējas ar BDSM praksēm, pakāpeniski izzinot ietekmes spēļu pasauli un pareizi tos lietojot, iespējams atklāt, ka tie gluži labi var labi papildināt jebkura pāra rotaļlietu arsenālu, radīt jaunus iespaidus un uzturēt attiecībās kaisli un rotaļīgumu. Tikai jāatceras, ka,

izvēloties baudas instrumentu, svarīgi ņemt vērā gan paša, gan partnera pieredzes līmeni!

BDSM teorijas un prakses pamatus iesācēji aicināti iepazīt SexyStyle meistarklasē 25. janvārī.

Masturbē divatā

Lielākajai daļai cilvēku masturbēšana ir privāta nodarbe, un veltīt laiku tikai un vienīgi sev ir patiesi vērtīgi, taču tiem, kuri to vēl nav mēģinājuši, jaunus apvāršņus pavērs masturbēšana partnera klātbūtnē. Šis process var būt ne tikai ļoti satuvinošs un uzbudinošs, bet arī ļauj iepazīt, kādus pieskārienus partneris izbauda, un tos atkārtot kopīgu rotaļu laikā. Šai nodarbei var ļauties tāpat vien vai papildināt sajūtu gammu, izmēģinot kādu jaunu rotaļlietu.

Ja iepriekš tas nav pielietots, vīrietim nebijušas sajūtas var sniegt masturbators. Tas ne tuvu nav domāts tikai vientuļiem kungiem,

turklāt vairākus modeļus iespējams izmantot arī kopā ar mīļoto.

Foto: Publicitātes foto

Paplašini redzesloku

Aizvadītajos gados latviešu valodā tulkotas vairākas vērtīgas grāmatas par cilvēka seksualitāti, piemēram, Emilijas Nagoskas bestsellers “Mīli, kāda esi”, kas ļauj iepazīt sievietes baudas anatomiju, vai pāru terapeita Marka Rakelmana “Mīlēties. Grāmata vīriešiem”. Savukārt pašmāju seksa un attiecību konsultante Ieva Sīmane pērn izdevusi uzdevumu grāmatu “uzVelc sevi”.

Arī tādi podkāsti kā “Seksuāli inteliģents” un “Par baudām” ļaus uzkrāt jaunas zināšanas, paralēli, piemēram, kārtojot māju.

Netflix pieejamie seriāli “The Principles of Pleasure”, “Sex Education”, jau minētais “How to Build a Sex Room” ziemā parūpēsies par omulīgiem un siltiem kino vakariem, savukārt laba ideja randiņam ārpus mājas būs kopīgs meistarklases vai pāra konsultācijas apmeklējums.

Sevis un savas seksuālās gaumes iepazīšana ir galvenais baudas priekšnosacījums, kam seko spēja par to brīvi sarunāties ar savu intīmo partneri. Izziņas process pats par sevi ir aizraujošs un daudzveidīgs, atliek vien ļauties!

Raksts tapis sadarbībā ar SexyStyle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu