FOTO ⟩ Lietuvā degvielas vedējs ietriecas mājas sienā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 15min

Trešdienas, 11. janvāra, pēcpusdienā Lietuvas pilsētā Traksedžos degvielas pārvadāšanas automašīna ietriecās kādā privātmājā, vēsta portāls "15min".

Incidents noticis ap plkst. 14.30. Pagaidām nezināmos apstākļos degvielas pārvadāšanas mašīna nobrauca no ceļa un ietriecās privātmājas sienā.

Pēc nobraukšanas no ceļa braucamās daļas kravas auto atgriezās uz ceļa, zaudēja vadāmību un uzbrauca uz trotuāra. "Labi, ka tajā brīdī tur neatradās neviens cilvēks," pauda aculiecinieks.

Foto: Facebook grupas "Reidai" foto

Savu nevaldāmo ceļu kravas auto beidza mājas sienā. Pat pēc smagā trieciena degvielas pārvadāšanas auto riteņi turpināja griezties.

Trieciena brīdī mājā atradās arī tās saimniece. Viņa otrajā stāvā gulēja savā gultā, kad pēkšņi atskanējis pamatīgs troksnis un visa māja norībējusi. Sieviete likumsargiem stāstīja, ka no trieciena pat izvēlusies no gultas.

Foto: 15min

Avārijas vietā ieradās arī mediķi, kuri aplūkoja degvielas pārvadāšanas auto šoferi. Noskaidrots, ka šoferis bijis skaidrā, taču tika cauri sveikā vien ar pamatīgu šoku.

Pats kravas auto šoferis nespēja izskaidrot smagās avārijas iemeslus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu