Princis Harijs: nožēloju, ka noskatījos Meganas seksa ainas. Nevaru to aizmirst (9)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Princis Harijs savos nule iznākušajos memuārus ar nosaukumu “Spare”, ko varētu tulkot kā “Liekais” vai “Rezervists”, apgalvo, ka nožēlo savu lēmumu noskatīties Meganas seriāla seksa ainas un labprāt vēlētos izdzēst redzēto no savas atmiņas. 

Savā grāmatā Spare viņš atzinies, ka noskatījies epizodi, kurā Meganas varone Reičela un aktiera Patrika Dž. Adamsa spēlētais Maiks pirmo reizi nododas kaislīgiem mīlas priekiem biroja failu uzglabāšanas telpā. 

Viņš pat pajokoja, ka esot gatavs iziet elektrošoka terapiju, lai tikai neatcerētos redzēto.

Harija un Meganas attiecību sākumā 2016. gadā aktrise turpināja piedalīties “Ģēnija uzvalkā”, ko var skatīt "Fox" kanālā vēl vienas sezonas garumā. Kā princis apgalvo savos memuāros, Bakingemas pils pārstāvji esot iejaukušies filmēšanas procesā. Viņi it kā pieprasīja mainīt ar Meganas varoni saistīto dialogu saturu.

Saprotams, ka ilgi tas turpināties nevarēja un Mārklai nācās seriālu pamest. Scenārija autori izdomājuši, ka Reičela kopā ar Maiku saņēmuši jaunus darba piedāvājumus un pārvākušies no Ņujorkas uz Sietlu.

Seriāls “Ģēnijs uzvalkā” tomēr vienmēr spēlēs īpašu lomu Meganas dzīvē, galu galā viņa veltījusi tam septiņus savas dzīves gadus un uzskata tā komandu par gluži kā otro ģimeni. Visi galveno personāžu atveidotāji tika ielūgti uz Meganas un Harija kāzām 2018. gadā. Jāpiebilst, ka ielūgumus uz svinībām Vindzoras pilī nesaņēma neviens līgavas īstās ģimenes loceklis, izņēmums bija viņas mamma Dorija.

“Ģēnijs uzvalkā” pielika punktu Mārklas aktrises karjerai, bet, kas to lai zina, varbūt skatītāji vēl kādreiz ieraudzīs viņu uz ekrāniem kādā jaunā lomā!

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu