Kaut gan Čārlijs Čaplins mūžam būs mēmā kino laikmeta spožākā zvaigzne, kas aizvien liek skatītājam smieties par mazā vīriņa jocīgo gaitu, pārspīlētajām grimasēm un bērnišķīgajām blēņām, izrādās, pastāv arī Čaplina ēnas puse, par kuru zina vien retais... Izrādās, pirmā superzvaigzne - komiķis bijis precējies četras reizes, no kurām vairākās laulībās eksistēja vardarbība, laulātā necieņa un klaja neuzticība. Pats Čaplins reiz lielījies, ka "pārgulējis vairāk nekā ar 2000 sievietēm", tostarp pavedinājis arī pavisam nepilngadīgu meiteni...

Biogrāfiskajā filmā "The Real Charlie Chaplin" skatītājiem paveras pavisam cits skatpunkts uz mums tik labi pazīstamo Čārliju Čaplinu viņa glamzīgajā uzvalciņā, lielajās kurpēs, katliņā uz galvas un ar spieķīti pie sāna.

Nav noslēpums, ka Čārlijam Čaplinam mūžā eksistēja divas kaislības - kino un sievietes. Un abas kaislības viņu padarīja slavenu.

Lai gan Čaplins bija īss vīrietis (vien 1,60 m) un miesās kalsns, turklāt viņa galva bija pārāk liela attiecībā pret ķermeni, tomēr lielākajai daļai sieviešu Čārlijs šķita iekārojams vīrietis. Viņa dziļais zilo acu skatiens, sprogainie, ogļmelnie mati, ziloņkaula krāsas āda, baltie, veselīgie zobi un biezās lūpas spēja pavedināt ļoti daudzas skaistules.

Tāpat ballītēs parasti varēja paļauties uz Čārliju Čaplinu, kurš vienmēr spēja atdzīvināt tās atmosfēru un prata izcili teikt komplimentus daiļajam dzimumam. Turklāt nav noslēpums, ka jau agrā vecumā komiķis tika pie lielas naudas, kas ir tikai bonuss katras sievietes acīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X