Foto ⟩ Jēkabpilī slēgti divi no trim Rimi veikaliem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Lai rūpētos par darbinieku un apmeklētāju drošību, Jēkabpilī slēgti Rimi veikali Rīgas ielā 120 un Vienības ielā 7. Trešais pilsētas Rimi veikals Nākotnes ielā 2 turpina savu darbu.

“Līdz ar plūdu draudiem situācija Jēkabpilī strauji mainās, tāpēc šodien vakarpusē esam slēguši divus veikalus – Rīgas ielā 120 un Vienības ielā 7. Rimi Hypermarket formāta veikals Vienības ielā 7 šobrīd atrodas potenciāli applūstošā teritorijā, savukārt Rimi Mini veikalam Rīgas ielā 120 ir applūdusi autostāvvieta,” skaidro Rimi Latvia ārējās komunikācijas vadītāja Inga Bite.

Foto: Jēkabpils sestdienas vakarā

Ņemot vērā pēdējo dienu situāciju Jēkabpilī, Rimi jau savlaicīgi ir koriģējis preču piegādi un loģistiku. “Tā kā situācija strauji mainās, sekosim līdzi tās attīstībai un iespējams, ka veikalu Rīgas ielā 120 svētdien, 15.janvārī, būs iespējams atkal atvērt apmeklētājiem, lai nodrošinātu vietējiem iedzīvotājiem iespēju iegādāties pārtiku un pirmās nepieciešamības preces,” stāsta Inga Bite.

Tā kā teju visi darbinieki Rimi veikalos Jēkabpilī ir vietējie iedzīvotāji, Rimi jau ir informējis darbiniekus, ka nepieciešamības gadījumā ar Kolēģu atbalsta fonda līdzekļiem būs iespējams sniegt atbalstu tiem darbiniekiem, kuri būs cietuši plūdu dēļ līdzīgi kā tas tiek nodrošināts, piemēram, ugunsgrēka vai akūtu veselības problēmu gadījumā.

Foto: Plūdi Jēkabpilī

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu