VIDEO "Bērns histēriski sāka bļaut, ka viņam bail." Rumbulā avarējis autobuss un divi auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Rumbulā pirmdien, 16. janvārī, ap plkst. 16.40 notika pamatīgs ceļu satiksmes negadījums starp "Rīgas satiksmes" 15. maršruta autobusu un divām vieglajām automašīnām. 

Video: TV3 raidījums "Degpunktā"

Notikuma vietā satiksme bija apgrūtināta vairākas stundas. Maskavas un Taisnās ielas krustojumā ieradās trīs ugunsdzēsēju mašīnas, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigādes un policija.

""Sēdēju" telefonā, neko īpaši neredzēju, tikai dzirdēju triecienu," TV3 raidījumam "Degpunktā" stāsta cietušā autobusa pasažiere. 

"Vietā, kur ietriecās automašīna, sēdēja omīte ar bērnu, bērns izkrita no vietas, sāka bļaut, histēriski kliegt, ka viņam bail." 

Trieciens bija tik pamatīgs, ka luksofors, ceļa aizsargbarjera un "Ford" automašīnas aizmugure tika iznīcināta pilnībā.

Tiek piebilst, ka viena no automašīnās apgāzās uz jumta. 

Pēc sadursmes "Toyota" vadītājs esot atradies bezsamaņā, pirmo medicīnisko palīdzību viņam sniedzis autobusa šoferis. Pēcāk ieradušies mediķi, kuri vīrieti nogādāja slimnīcā.

Cieta arī jaunākais autobusa pasažieris.

SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane apstiprināja, ka sadursmē iesaistīts "Rīgas satiksmes" autobuss.

Avārijas vietā sākotnēji bija bloķēta satiksme, taču tagad tā ir atjaunota, bet vēl joprojām var būt apgrūtināta.

Sieviete stāsta, ka apmēram piecgadīgajam vai sešgadīgajam puikam pēc avārijas sāpēja kāja, bija šoka stāvoklis un viņš stipri kliedzis.

Bojāgājušo negadījumā nav. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu