VIDEO Smagā avārija Vienības gatvē. Taksometra vadītājs pēc sadursmes uzbrūk aculieciniekam (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Otrdien, 17. janvārī, notika smaga avārija Rīgā, Vienības ielā. Pēc avārijas viens no šoferiem izrādīja agresiju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Scenārijs šīs dienas avārijai Vienības gatves, Rīgas un Tēriņu ielas krustojumā ir līdzīgs, kā jau vairākiem šajā vietā pieredzētajiem negadījumiem. "Volvo" griezās uz Vienības gatvi, bet nepamanīja tuvojošos "Mercedes" spēkratu, kas mēroja ceļu uz Jelgavas pusi. Sitiens bija pamatīgs, automašīnas tika izmētātas pa šoseju.

Uzreiz pēc sadursmes cietušajiem piesteidzās palīgā garāmbraucošie šoferi.

Aculiecinieks stāsta, ka avārijas brīdi neredzēja. Ieraudzījis stāvam mašīnas, no tām nākot laukā dūmus, redzējis cilvēkus, bet neviena nebija, kas palīdzētu; centies palīdzēt. Taksometra šoferis izrādījis agresiju, gribējis viņam iesist pa seju. Tad apstājušies citi palīgi, un visi sākuši saukt operatīvos dienestus, "ātros", lai palīdzētu cietušajiem.

Mediķu palīdzība bija nepieciešama gan taksometra vadītājam, gan pasažierei. Šoferis guvis politraumu un stabilā stāvoklī aizvests uz slimnīcu.

Taksometra vadītājs gribējis uzbrukt lieciniekam. Radās aizdomas par alkohola reibumu, bet policija apliecinājusi – pēc avārijas visus testējusi un aizdomas neapstiprinājās.

Valsts policija ziņo, ka neviens no šoferiem nebija alkohola reibumā. Ja "Volvo" šoferis par uzbrukumu uzrakstīs iesniegumu likumsargiem, tad taksometra vadītājam par agresiju nāksies atbildēt.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu