VIDEO Smaga avārija Olaines pusē. Viens no šoferiem gūst nopietnas traumas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgas apvedceļš Salaspils-Babīte darba dienas rītos ir visai noslogots. Īsi pēc plkst. 7 divi automašīnu vadītāji nespēja sadalīt krustojumu, un viens no šoferiem nonāca slimnīcā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāda "Citroen" markas transportlīdzekļa vadītāja centās veikt kreiso pagriezienu virzienā uz Jūrmalu, taču nenovērtēja situāciju uz ceļa. Tikmēr no labās puses virzienā uz Salaspili tuvojās "Opel" spēkrats, kam pie stūres sēdēja Andris. Neviens no autovadītājiem nepaspēja izvairīties no smagas sadursmes.

Automašīnas "Opel" vadītājs Andris stāsta, ka otra spēkrata vadītāja – sieviete – viņam izbrauca priekšā.

Trieciena inercē sievietes vadītais auto pārlidoja pāri krustojumam un atsitās pret ceļa nožogojumu. Ņemot vērā intensīvo satiksmi, kādam kravas transportlīdzekļa šoferim gandrīz nepietika laika, lai reaģētu uz negaidīto šķērsli. Aivars pēdējā brīdī mainīja braukšanas trajektoriju.

Smagās automašīnas vadītājs Aivars saka, ka viņi bija tikko sasitušies, gaismu nebija, knapi izvairījās no sadursmes, nedaudz tika aizķerts.

Sieviete guva traumas, un viņai steidzami bija nepieciešama mediķu palīdzība. Līdzcilvēki sazinājās ar operatīvajiem dienestiem, kas notikuma vietā ieradās pusastoņos no rīta.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu