Pie mazā Baltezera būvēs trīs daudzstāvu namus (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Ādažu novadā pie Mazā Baltezera ezera ziemeļu daļā plāno būvēt trīs daudzstāvu namus. Ādažu novada dome nolēmusi atļaut lokālplānojuma izstrādes uzsākšanu nekustamajam īpašumam "Ezeri", ar mērķi grozīt teritorijas plānojumu.

Pašlaik zemes gabals atrodas savrupmāju apbūves teritorijā, dabas un apstādījumu teritorijā un ūdeņu teritorijā.

Lokālplānojuma izstrādes mērķis ir mainīt plānojumā noteikto zonējumu uz daudzstāvu dzīvojamās apbūves teritoriju, lai pamatotu daudzstāvu dzīvojamo ēku apbūvi, vienlaikus precizējot plānotajai apbūvei noteiktos apbūves rādītājus un nosacījumus.

Lokālplānojuma izstrādi pieteikusi SIA "Ādažu īpašumi".

Saskaņā ar pašvaldības sniegto informāciju, minētajā zemesgablā plānots uzbūvēt trīs daudzdzīvokļu namus, kuru augstums plānots līdz pieciem stāviem.

Zemesgabals atrodas netālu no jau esošā ekskluzīvo daudzdzīvokļu ēku projekta "The Pearl". Kā liecina "Citu Real Estate" mājaslapā publicētā informācija, dzīvokļu cena šajā projektā esot sākot no 2726 eiro par kvadrātmetru.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Ādažu īpašumi" reģistrēta 2005.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 614 845 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gadā bija 250 000 eiro, bet peļņa - 390 000 eiro.

Uzņēmuma darbības veidi ir starpniecība darbībā ar nekustamo īpašumu un nekustamā īpašuma izīrēšana un pārvaldīšana.

Uzņēmums pilnībā pieder Jolantai Stirānei.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu