Degvielas uzpildes stacijā Tallinā vairāki šoferi savus auto uzpildījuši ar benzīna un ūdens sajaukumu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Mustamē DUS.
Mustamē DUS. Foto: Taavi Sepp

Igaunijas galvaspilsētā Tallinā kādā uzpildes stacijā degvielas tvertnē ieplūda ūdens no nokusušā sniega. Tas izraisīja problēmas degvielas sistēmās automašīnām, kas tur uzpildījušās, ziņo laikraksts "Postimees".

"Jetoil" DUS savā "Facebook" lapā ziņo, ka kopš 17. janvāra pusdienlaika viņi sāka saņemt informāciju no saviem klientiem par problēmām ar transportlīdzekļu degvielas sistēmu pēc 98. markas benzīna uzpildes Mustamē DUS stacijā. Tās pašas dienas pēcpusdienā no tvertnes paņemtā ekspresanalīze un tvertnes vadības sistēma neuzrādīja nekādus pārkāpumus.

Nākamajā dienā tika saņemta detalizēta informācija no klientiem un degvielas uzpildes stacijas. "Tad mēs nolēmām pārbaudīt pazemes tvertni un pārtraucām pārdot 98.markas benzīnu DUS," raksta uzņēmuma pārstāvji.

Atverot tvertnes apkopes lūku, atklājās avārijas situācija. Tvertnes pārbaudes caurules vākā bija plaisa. Ārkārtīgi lielā ūdens (no izkusušā sniega) daudzuma dēļ tas caur plaisu vākā bija ieplūdis tvertnē, kurā atradās 98. markas benzīns. Pašlaik notiek remonts. Tvertnes daļas, kas izraisīja avārijas situāciju, tiks nomainītas. "Mēs nomainīsim 98. markas benzīnu Mustamē DUS tvertnē," piebilda degvielas tirgotājs.

Uzņēmums iesaka - ja klientam pēc degvielas uzpildes rodas problēmas ar transportlīdzekli, par tām vienmēr jāziņo DUS uzņēmuma pārstāvjiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu