FOTO un VIDEO ⟩ Kas ir 250 000 dolāru vērtais sešriteņu džips, ar kuru braukā NBA zvaigzne Dončičs? (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Apocalypse Manufacturing/Facebook

Viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigznēm Luka Dončičs uz kādu no spēlēm ieradies ar iespaidīgu spēkratu - "Apocalypse Hellfire 6x6".

Uzņēmums "Apocalypse" nodarbojas ar iespaidīgu automašīnu ražošanu pēc pasūtījuma. Kā jau to atklāj uzņēmuma nosaukums, spēkrati tiek pielāgoti pat vissliktākajiem apstākļiem - pastardienai.

Slovēņa izvēlētais auto ir "Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6X6". Auto tiek raksturots kā viens no retākajiem un pieprasītākajām šāda veida spēkratiem.

"Apocalypse Hellfire 6x6" modelis tehniski nav ložudrošs, bet tā logi veidoti no speciāla stikla, ko grūti cauršaut. Standarta modelim ir astoņu pakāpju automātiskā ātrumkārba, 6,2 litru dzinējs un aptuveni 500 zirgspēku jauda.

Dončiča īpašumā nonākušais "Hellfire" pamata versijā maksā 155 tūkstošus ASV dolāru, bet uzlabotā komplektācijā - 185 tūkstošus un pat 200 tūkstošus dolāru. Jāpiebilst, ka ar papildu aprīkojumu auto vērtība var vēl pieaugt. Amerikāņu medijos izskan informācija, ka konkrēti Dončiča auto vērtība ir aptuveni 250 tūkstoši dolāru.

Foto: Apocalypse Manufacturing/Facebook

Kā redzams fotoattēlos un video šis ir 6x6 tipa pielāgots transportlīdzeklis. Turklāt izmēros tas ir ļoti iespaidīgs - garums sasniedz 6,24 metrus, bet platumā tas pārsniedz divus metrus.

Zem pārsega šim iespaidīgajam auto atrodas tunēts "Hemi Hellcat" dzinējs, kas rada 750 zirgspēku jaudu. Jāpiebilst, ka šāds netunēts motors parasti iebūvēts jaudīgajā "Dodge Challenger SRT Hellcat" spēkratā.

Foto: Apocalypse Manufacturing/Facebook

Neraugoties uz saviem iespaidīgajiem parametriem, "Hellcat" no 0 km/h līdz 100 km/h spēj ieskrieties nepilnās četrās sekundēs, kas ir atzīstams rādītājs.

Jāpiebilst, ka katra mašīna tiek personalizēta katra klienta vajadzībām, tāpēc gan spēkrata krāsojums, gan salons var izskatīties citādāk.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu