VIDEO Pamatīgs sastrēgums Purvciemā. Pēc sadursmes ar "mikriņu" auto aizlido vairākus metrus uz priekšu (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@breakinglv/Nadin Griceviča

Purvciemā krustojumā, kas ikvienam rajona iedzīvotājam ir labi zināms, 25. janvāra rītā jau atkal notika ceļu satiksmes negadījums, vēsta raidījums "Degpunktā".

Liels troksnis, lūstošas plastmasas un griezīga metāla skaņa šorīt pievērsa apkārtējo uzmanību Dzelzavas un Ilūkstes ielas krustojumā. Brauktuvi neizdevās sadalīt diviem šoferiem. Mikroautobusa vadītājs, kurš tik tikko bija izlaidis bērnus pie izglītības iestādes, devās savās dienas gaitās pa Dzelzavas ielu. Pēkšņi viņa ceļu aizšķērsoja kāda sieviete ar savu automašīnu.

Kā stāsta mikroautoubusa vadītājs - viņa 40 gadu šofera pieredzes laikā šī ir pirmā smagā avārija. Sitiens pa vieglā spēkrata sānu bija iespaidīgs. Automašīna tika pasviesta vairākus metrus uz priekšu. "Toyota" vadītāja, kura gaida bērniņu un ir septītajā grūtniecības mēnesī, pēc negadījuma aizvesta uz slimnīcu.

Avārija radīja pamatīgu sastrēgumu Ilūkstes ielā. Šoferiem nācās uzgaidīt, kamēr skolēnu autobuss tika novilkts malā. Arī garāmgājēji piestāja, lai palūkotos uz sadauzītajiem spēkratiem un atlūzām nokaisīto krustojumu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu