Kura no viņām būtu gatava seksam trijatā, un kurš būtu šis trešais? (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Sarunu šova “Kad viņas satiekas" šarmanto vadītāju trio Baiba Vītiņa, Dagmāra Legante un Liene Stepena uz atklātu sarunu ir uzaicinājis viņu kolēģis Valdis Melderis. Un Valda jautājumi brīžam ir patiešām atklāti un kutelīgi!

Raidījumā Valdis atklāti jautā, vai dāmas kā "trešo" gultā aicinātu labi zināmu un pārbaudītu cilvēku, jo tas tā kā drošāk, vai arī pilnīgu svešinieku, kuru visdrīzāk dzīvē vairs nevajadzēs satikt?

Liene Stepena uzsver, ka viņa gan šādam "ekstrēmam pavērsienam" būtu gatava tikai savās fantāzijās, bet realitātē viņai intīmajā dzīvē ir svarīga emocionālā tuvība un saikne ar savu vienīgo cilvēku. "Es sev klāt varu pielaist tikai labi iepazītu cilvēku."

Dagmāra Legante drosmīgi atzīstas, ka tik kategoriski negatīva viņa pret šādu piedāvājumu no sava vīra puses nebūtu. Tiesa, iespējams, viņas izvirzītais nosacījums, ļoti iespējams, liktu pārdomāt pašam piedāvājuma izteicējam. Un tas būtu, ja viņa teiktu "labi, bet tam jābūt vīrietim", piebilstot, ka "man sporta zālē ir vien seksīgs treneris - mums noteikti būtu interesanti kopā". Legante domā, ka vīrs ātri vien pārdomātu

Arī Baiba piekrīt, ja "trešais, tad, lai tas ir vīrietis, jo, nē, es nemāku dalīties"! Uz papildjautājumu par to, kā viņa skatīsies uz šiem diviem čaļiem blakus, Vītiņa atbild: "Tā jau ir viņu problēma. Es esmu tā, kas bauda pasākumu. mani uzaicināja un es atnācu un izbaudu!"

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu