Sestdienas horoskops: 28. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi sestdienai, 28. janvārim.

AUNS

Prieku sagādās iepirkšanās tūre – jāatsvaidzina garderobe, gribas ko skaistu "priekš sirds". Vakarā pievērsies sabiedriskām aktivitātēm: ej uz draugu ballīti vai apmeklē kultūras pasākumu.

VĒRSIS

Vari ieplānot tālāku izbraucienu, ekskursiju, kaimiņvalstu apmeklējumu. Svarīgas arī sirdslietas, kurās siltas un sirsnīgas emocijas. Priecīga diena.

DVĪŅI

Lieliska diena izklaidēm tuvinieku un draugu lokā. Ja tīkams laiks, dodies pārgājienā, ja ne - tad omulīgas noskaņas mājās valdīs, ja sarīkosi pasēdēšanu vai intelektuālo spēļu vakaru draugiem.

VĒZIS

Jaukas un iedvesmojošas izklaides kopā ar draugiem un mīļoto cilvēku. Bet, ja šobrīd esi viens, tad jātiek skaidrībā – kāpēc kaut kas notiek vai nenotiek tā, kā tu vēlētos.

LAUVA

Ģimene un mīļotais cilvēks vēlēsies no tevis nedalītu uzmanību, un tu rūpēsies un izdomāsi ko aizraujošu. Ja sirds brīva, tad iespējami interesanti piedzīvojumi.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve. Sirdī ieskanas romantiskās stīgas un jāļaujas dzīves baudīšanai. Iepriecini mīļoto ar pasākumu divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, kam var sekot nopietns turpinājums.

SVARI

Dažādi darbi mājas saimniecībā. Ieplāno lielo uzkopšanu, interjera uzlabošanu un noslēgumā ballīti kopā ar mīļiem cilvēkiem. Vakars paies sirsnīgās un omulīgās sarunās.

SKORPIONS

Rāma diena, kad vajag baudīt dzīvi. Iespējami romantiski piedzīvojumi sirdslietās. Dvēsele lido pus solīti virs zemes un iedvesmo labiem darbiem.

STRĒLNIEKS

Vēlams tālāks izbrauciens vai ekskursija. Sirds ilgojas pēc plašākiem apvāršņiem un prāts pēc jaunas informācijas un iespaidiem. Kāda brīvā sirds ceļojumā var satikt savu īsto cilvēku.

MEŽĀZIS

Šodien visu uzmanību velti privātajai dzīvei. Skaisti un sirsnīgi brīži kopā ar mīļoto, savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta tikšanās.

ŪDENSVĪRS

Svarīgi mājas darbi: jāapskata, kas tīrāms, kas labojams, ko jaunu, skaistu ieviest interjerā. Kad ar saimniecību tikts galā - sirsnīgas sarunas ar mīļajiem cilvēkiem.

ZIVIS

Apdari svarīgākos mājas darbus un dodies piedzīvojumos. Sirdslietās daudz vilinājumu un daudz emociju. Laba diena arī kultūras pasākumu apmeklējumam

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu