Pirmdienas horoskops: 30. janvāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 30. janvārim.

AUNS

Var rasties vēlme kaut ko būtiski mainīt profesionālajā jomā, tikai vajag visu apdomāt un parēķināt, arī atcerēties iepriekšējo pieredzi vai pagātnē pieļautās kļūdas.

VĒRSIS

Ir iespējas sekmīgi paveikt darbus, kas iepriekš ieilguši, līdz ar to būs brīvākas rokas un varēsi plānot ko jaunu. Vēlams orientēties uz pasākumiem, kas realizējami ilgtermiņā.

DVĪŅI

Saņemsi atzinīgus vārdus un ar stāvokli bankas kontā būsi apmierināts. Veiksme ir ar tevi arī it kā maznozīmīgās lietās. Labs laiks, lai prezentētu idejas, un meklētu atbalstītājus.

VĒZIS

Sapratīsi, ka plecos uzkrauta gūzma darbu, arī tādi, kas tev nebūtu jādara. Izvērtē situāciju un, ja nepieciešams, pieņem kādu radikālu lēmumu: maini darbavietu, nozari, attīsti biznesu.

LAUVA

Sekmīgs komandas darbs. Ir labi sajust, ka apkārt cilvēki, kam nekas daudz nav jāskaidro, kas saprot no pus vārda un ir gatavi labas idejas vārdā kopā pieņemt vēl nebijušus izaicinājumus.

JAUNAVA

Darbā iespējama jauna kārtība, un var arī atklāties kādi trūkumi līdzšinējos procesos. Tas darīs nemierīgu, it īpaši tad, ja vadība dos uzdevumus, kas nesakrīt ar tavu skatījumu.

SVARI

Profesionālajā vidē iespējamas kādas pārmaiņas – lai notiek, kā notiek, bez vajadzības neiesaisties. Darba nedēļu vēlams iesākt mierīgi, apdomājot un saplānojot turpmāko dienu darbus.

SKORPIONS

Jāliek lietā zināšanas un arī personības harizma. Cilvēki novērtēs tavu pieredzi un padomus. Iespējams, iegūsi domubiedrus, kas kopā ar tevi gatavi doties pretī jauniem mērķiem.

STRĒLNIEKS

Darbā centies turēties pie noteiktas kārtības un plāna, jo var sākties „mētāšanās” no viena pienākuma pie cita un tad kaut kas paliks nepaveikts. Diezgan piņķerīgs nedēļas iesākums.

MEŽĀZIS

Var rasties iespējas palielināt ienākumus, bet attiecībā uz izdevumiem jānosaka prioritātes - kam tērēt vispirms un kas var pagaidīt. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības.

ŪDENSVĪRS

Šodien pievērsies plānošanai, ideju ģenerēšanai, projektu rakstīšanai – sagatavojies jaunam izrāvienam. Un īpašu uzmanību pievērs naudas lietām un tēriņiem.

ZIVIS

Pārsteigsi ar idejām un jaunu pieeju, kas sola labus rezultātus ilgtermiņā. Ja kāds ļoti kritizē, neņem galvā – ar to muti, visticamāk, runā skaudība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu