Mīli, investē īpašumos un izmanto veiksmi! Februāra mēneša horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: shutterstock.com

Februārī vēlams pievērsties dažādiem saimniecības darbiem un biznesam, jo planētas nerāda savu neganto vaigu, ko astrologi dēvē par retrogrādo stāvokli, un šādi periodi nemēdz būt pārāk bieži. Un, protams, ir jāsvin mīlestības svētki – Valentīna diena. Sirds siltuma nekad nevar būt par daudz!

Ideālo dienu no astroloģiskā skatupunkta nav nekad – kosmosā vienmēr ir kādas saspringtas planētu kombinācijas. Turklāt katram cilvēkam, uzņēmumam vai struktūrai ir sava astro karte un nekad nebūs visiem vienādi labi vai vienādi slikti.

Taču ir periodi, kad planētas - kosmosa spēlētāji - diezgan draudzīgi sadodas rokās un rāda laipnu vaigu. Un to vajag izmantot.

Februāris ir labvēlīgs dažādiem lietišķiem darījumiem, būvniecības vai nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai, juridisko jautājumu kārtošanai.

Katru mēnesi būtisks ir pilnmēness laiks. Tas iešūpo un sabango emocijas, bet izpausmes ļoti dažādas – atkarībā no tā, kurā zodiaka zīmē mūsu zemes pavadonis atrodas. Šomēnes pilnā fāze 5. datumā vakarā un Lauvas zodiaka zīmē. Katrai no zodiaka zīmēm, tāpat kā cilvēkiem, ir daudzšķautņaina daba. Lauva var būt galants bruņinieks ar mīlošu un plašu sirdi, bet var būt arī pašpuika-huligāns. Tās

nedēļas nogalē nevajadzētu risināt samezglotus attiecību jautājumus un ļauties lielas bohēmas vilinājumam.

Prāta un komunikācijas planēta Merkurs 11. februārī nonāks Ūdensvīra zodiaka zīmē, kam plašs redzējums un domas lidojums. Gaisā virmos novatoriskas idejas un, iespējams, uzzināsim par vēl kādām pārsteidzošām tehnoloģiju iespējām. Sākas laiks, kad varam atrast domubiedrus pārdrošām un ambiciozām idejām.

Savukārt mīlestības (arī naudas) planēta Venera 20. februārī nonāks Auna zīmē, kas pārstāv Uguns stihiju. Daudz kaislību, daudz dinamikas un piedzīvojumu. Arī februārī sirdī var uzplaukt pirmie sniegpulksteņi...

Bet, ja par mīlestību – tad svarīgs datums ir 14. februāris. Visu mīlētāju jeb Valentīndiena. Kopējās dienas noskaņas noteiks Mēness atrašanās Strēlnieka zodiaka zīmē. Jūtās ugunīga dinamika, vēlme pēc piedzīvojumiem un maksimālisms pēc Branda principa: „Visu, vai neko...”

Ja vēlies iepriecināt un pārsteigt mīļoto cilvēku, sarīko aizraujošu pasākumu – uzaicini vakariņās kādā eksotiskā vietā, izvizini ar Teslu, vai izdomā vēl kaut ko interesantu. Bet, ja bildināt – tad bildināt Eifeļa tornī, Bali salā vai sarīkot laulību ceremoniju Lasvegasā.

Vai – pārsteigumu sagādāt var arī kādā lieliskā un viesmīlīgā vietā tepat Latvijā. Svētku un mīlestības nekad nevar būt par daudz!

Šķir lapu un uzzini, kas decembrī gaidāms tavai horoskopa zīmei!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu