Trešdienas horoskops: 1. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi trešdienai, 1. februārim. 

AUNS

Iespējama veiksme naudas lietās un dažiem saistībā ar ārzemju tēmu – interesants kopprojekts vai cita veida sadarbība. Protams, esi modrs, jo gadās arī blēži.

VĒRSIS

Darbā gaidāmi patīkami pārsteigumi: jaunas iespējas izpausties, tehnoloģiskās ierīces, kas palīdz visu paveikt ātrāk, telpu maiņa vai kāds jauns, zinošs kolēģis. Laba diena, tikai ar naudu rīkojies apdomīgi.

DVĪŅI

Būsi noskaņots pozitīvi un iedvesmosi kolēģus, viņi labprāt sadarbosies un uzklausīs tavus ieteikumus. Vakarā jutīsies nopelnījis kaut ko savam priekam. Dari to, ko kāro sirds.

VĒZIS

Domīgs un pat melanholisks noskaņojums. Mazsvarīgākos darbus atliksi no stundas uz stundu, un, skat’, darba diena jau galā. Saraksti plānu rītdienai, jo iekavētais būs jāpaveic.

LAUVA

Pievērs uzmanību dokumentiem un „likuma burtam”, juridiskos jautājumos iespējamas kādas neskaidrības vai kļūmes. Citās lietās gaidāma veiksme un izdošanās.

JAUNAVA

Laba diena lietišķām sarunām un darījumiem. Turēsies pie stingri noteikta plāna un kolēģi vai biznesa partneri to augstu novērtēs. Vakarā izskrien krosiņu vai aizej uz sporta zāli.

SVARI

Svarīgām darījumu sarunām vai sanāksmēm nav pārāk labvēlīgs laiks – labāk dari to, kas ikdienā jādara. Būtu vērts padomāt par profesionālo iemaņu uzlabošanu un ielūkoties mācību kursu piedāvājumā.

SKORPIONS

Būsi apmierināts ar sevi un paveikto un dienas beigās gribēsies uzsist uz pleca: "Kāds malacis!" Tavus labos darbus būs pamanījuši arī citi, un gandarījums būs dubultā.

STRĒLNIEKS

Ja esošajā vietā jūties sevi izsmēlis, tad jālūkojas pēc jauniem plašumiem – meklē, kur labāk vari izpausties un kur lielāks atalgojums. Labi darbinieki visur zelta vērtē.

MEŽĀZIS

Ja finanšu lietās stabilitāte, tad sirds mierīga. Varbūt ir laiks pārskatīt darbu apjomu, salīdzināt ar kontā ienākošajām summām un attiecīgi izdarīt secinājumus.

ŪDENSVĪRS

Itin viegli atrisināsi dažādas sarežģītas situācijas. Ja vajag teikt stingrāku vārdu vai uzsist dūri galdā, tad tā jādara. Ar iznākumu vēlāk būs apmierināti visi iesaistītie.

ZIVIS

Var pavērties jaunas iespējas, taču līdz ar to palielināsies arī atbildība. Pieņemt vai nepieņemt izaicinājumu? Kā mēdz teikt: "Ja nepamēģināsi, neuzzināsi." Ir vērts riskēt

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu