Vācietis ar "Tesla" nobrauc 1,7 miljonus kilometru un nomaina 12 motorus, bet nekad vairs "Tesla" nepirks (13)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Hansjörg von Gemmingen-Hornberg/Facebook

Vācietis Hansjergs fon Gemmingens-Hornbergs sasniedzis ļoti iespaidīgu rekordu - viņš ar "Tesla" elektroauto nobraucis teju divus miljonus kilometru.

"Tesla Model S" Gemmingena-Hornberga īpašumā ir kopš 2014. gada. Šo aptuveni deviņu gadu laikā viņš ar elektroauto ir nobraucis 1,7 miljonus kilometru, mašīnas motoru nomainot 12 reizes. Turklāt viņam par motora maiņu nav jāmaksā pilnīgi it nekas.

Tiesa, pats Hansjergs paudis, ka "Tesla" viņam jau ir apnikusi un viņš šādu auto vairs neiegādāsies. "Tā ir vilšanās, ka tik bieži jāmaina motors. Es nezinu, kas ir par problēmu, bet domāju, ka "Tesla" to zina... tikai nevienam to nestāsta."

Vīrietis pats personīgi ir sūtījis ziņas un zvanījis uzņēmumam, taču neviens viņam tā arī nav atbildējis. "Normālā situācijā autoražotājam, manuprāt, vajadzētu atbildēt par saviem darbiem."

Tāpat vācietis pauda nožēlu, ka pats "Tesla" ģenerāldirektors Īlons Masks nekādā veidā viņu nav apsveicis ar sasniegtajiem rekordiem. Masks esot apsveicis Hansjergu ar viena miljona kilometru nobraukšanu 11 mēnešus pēc rekorda sasniegšanas.

Vācietis norādīja, ka vairs nekad nepirks "Tesla" automašīnas. Viņš bija plānojis iegādāties "Tesla Roadster", taču savas domas ir mainījis - Hansjergs plāno iegādāties "Mercedes EQS" vai "Porsche Taycan".

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu