Piektdienas horoskops: 3. februārī

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi oiektdienai, 3. februārim. 

AUNS

Tava apņēmība un spīts šodien ļoti noderēs. Kad kolēģi jau kādai bezcerīgai lietai gribēs atmest ar roku, atnāksi tu un visu sakārtosi. Vakarā izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem.

VĒRSIS

Ar pilnu atdevi pievērsies darbam, jo var pavērties jauni ceļi. Uzņemies papildus pienākumus un nebīsties no izaicinājumiem. Galarezultātā būsi vinnētājs naudas izteiksmē.

DVĪŅI

Darba pienākumos būsi iekšā ar sirdi un dvēseli. Ja kaut kas neiet no rokas, neļauj vaļu emocijām un nekreņķējieties, gan viss nokārtosies. Nedrīkst pārpūlēties un jāvelta laiks arī atpūtai.

VĒZIS

Nopietni pienākumi un atbildība, darbā situācija var būt diezgan saspringta un nemierīga. Galvenais - neko nesasteidz. Vari kārtot finanšu darījumus vai risināt sarunas iestādēs, tikai labi sagatavojies.

LAUVA

Spoži nodemonstrēsi līdera dotības un tavs uznāciens uz skatuves būs izcils. Pēc dinamiskās darba dienas vakarā relaksējies, pasporto, pavakariņo labā krodziņā.

JAUNAVA

Darbā pienākumu netrūks – iespējams, jāuzsāk kāds jauns projekts, jāpanāk vienošanās un jārisina sarunas. Var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm.

SVARI

Daudz kas atkarīgs no garastāvokļa. Mēģini uz visu raudzīties no optimistiskās puses. Nav vērts kreņķēties par lietām, ko nespēj mainīt vai ietekmēt. Tad dzīve vienkāršāka.

SKORPIONS

Var rasties sajūta, ka plāni un rezultāti kavējas, taču neej pret straumi un nesteidzini notikumus. Mīli vairāk sevi, un vakarā dari to, kas sagādā prieku un vairo optimismu.

STRĒLNIEKS

Domā par jauniem projektiem un darbības paplašināšanu, var rasties labi peļņas varianti. Tikai iesaisties drošos un perfekti izplānotos pasākumos. Vēlams mācīties un apgūt kaut ko jaunu.

MEŽĀZIS

Dzīve apkārt mutuļos, e-pastā birs vēstules, tālrunis zvanīs, un plānotāja ikkatra stunda būs aizpildīta ar kādu tikšanos vai darbu. Ir iespējas izveidot jaunus kontaktus, satikt interesantus cilvēkus un sākt jaunus projektus.

ŪDENSVĪRS

Iespējas atrast jaunus darba piedāvājumus vai nostiprināt pozīcijas profesionālajā jomā. Kārtojot darīšanas ar ārzemēm, jābūt piesardzīgam. It īpaši, ja tas saistās ar naudu.

ZIVIS

Ir vērts pievērsties mācībām un paplašināt redzesloku. Tāpat arī labs laiks, lai meklētu partnerus izlolotam iecerēm. Izejot sabiedrībā, gūsi simpātijas un par uzmanības trūkumu nebūs jāsūdzas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu