Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ neticami veiksies?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 6. līdz 12. februārim.

AUNS

Daudz darīsi un daudz izdarīsi. Skaidrs skats izvēlētā mērķa virzienā un prāts kā bulta. Var gribēties pēc iespējas ātrāk idejas pārvērst taustāmā vērība, taču nevajag sasteigt. Dzīve šajā nedēļā pārbauda Auna pacietību un vēlas, lai tu pārliecinies par kāda latviešu sakāmvārda pareizību. Mēdz teikt: "Kas lēni nāk, tas labi nāk!" Varbūt atskārtīsi, ka nepieciešams kaut ko papildus pamācīties. Kāds saņems svarīgas ziņas no ārzemēm – sadarbības partneriem vai tuviniekiem. Nedēļas nogalē apmeklē kultūras pasākumu vai izklaidējies ar draugiem. No sabiedriskām aktivitātēm spēcīgs enerģijas lādiņš.

VĒRSIS

Mēģini iemācīties klausīties un dzirdēt citus, arī tad, ja tiek runāts "caur puķēm". Uzzināsi daudz interesanta un arī nonāksi pie jaunām atziņām par cilvēku dabu. Cita starpā varbūt arī atklāsi, kādas manipulatīvas rokādes veic kāds no kolēģiem. Saki visu ko domā, tieši un atklāti, kā jau esi pieradis. Gaidāmi panākumi profesionālajā jomā, un tāpat arī labvēlīgs laiks biznesa sasniegumiem. Nedēļas nogalē prieku sagādās aktīvā atpūta – pastaiga dabā, sportisks pasākums vai kādas citas izklaides kopā ar ģimeni un draugiem.

DVĪŅI

Aktīva nedēļa – darbosies ar sportisku azartu un viegli pārvarēsi šķēršļus un barjeras, kas gadīsies ceļā. Labvēlīgs laiks tīklošanai: dažādos veidos paplašināsi lietišķos kontaktus, satiksi un visu sarunāsi ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Palīdzēs ne tikai profesionālā pieredze, bet arī smaids un šarms. Tavas iniciatīvas un ieteikumus kolēģi vai darījumu partneri augstu novērtēs. Nedēļas nogalē var gribēties pastrādāt ilgāk vai pat kaut ko padarīt brīvdienās, taču tā nav laba ideja. Savs laiks darbam, savs atpūtai. Tevi gaida draugi un saviesīgas izklaides.

VĒZIS

Iespējas piepildīt ieceres, un vienīgais, kas var traucēt, ir paša satraukums. Nešaubies par saviem spēkiem un izvēlēto ceļu. Ļoti svarīgi darboties konstruktīvi un pēc plāna, ja arī idejas sākotnēji šķiet utopiskas. Pastāv iespēja pēkšņi satikt cilvēkus, kas vēlas būt tavā komandā. Ikviena projekta pamatā, protams, ir aprēķini, un tie visticamāk parīdīs, ka tavas idejas ir pelnošas. Nedēļa saspringta, un brīvdienas baudīt dosies ar prieku. Ja tev ir ģimene, tad derētu kaut kur aizbraukt, izbaudīt jaunus iespaidus. Savukārt brīvajiem ļaudīm domīgs noskaņojums attiecībā uz sirdslietām. Neapspried neko ar citiem.

LAUVA

Labs laiks profesionālai izaugsmei, un iespējas apgūt jaunas prasmes. Ja arī gribas lepni pavēstīt, ka zini visu par visiem vislabāk, nedari tā. Pārāk liela pašpārliecinātība var kaut ko sabojāt. Ja spēsi ieklausīties citos un respektēt atšķirīgu viedokli, tad iegūsi domubiedrus un cilvēkus, kas vēlas darboties kopā ar tevi. Šonedēļ vari arī ieplānot svarīgas darīšanas iestādēs vai bankās, sekmīgs laiks lietišķajiem jautājumiem. Nedēļas nogalē dažādi saimniecības darbi mājās. Jāapdara tie, kas pa nedēļu iekrājušies un jāsagatavojas jaunajam darba cēlienam. Tā tās brīvdienas paies.

JAUNAVA

Strādā pats un ļauj citiem darīt savu darbu. Ja pamanīsi sīkas kļūmes vai neprecizitātes kolēģu darbā, tad tūdaļ vēlēsies pakritizēt un pamācīt. Dažs labs to var uztvert emocionāli un sāpīgi un tādējādi izcelties kāds konflikts. Gan jau citi tiks galā ar saviem pienākumiem, tev jādomā par saviem. Varbūt ir vērts arī mērķēt augstāk pa karjeras kāpnēm, ielūkoties darba sludinājumos, pieteikt sevi augstākam amatam. Nedēļas nogale pilna krāsainiem piedzīvojumiem. Kāds dosies ceļojumā, kāds atjaunos senas pazīšanās, kāds ies uz romantisku randiņu.

SVARI

Prāts mazliet nemierīgs saistībā ar finanšu tēmu. Rēķināsi ienākumus, uzdevumus un domāsi, kā situāciju uzlabot. Ja esošajā darbavietā tas nav iespējams, tad jāskata darba sludinājumi vai jāraksta biznesa plāns. Idejas tev labas, un vienmēr var atrast kādu brīvu nišu. Šajā nedēļā jāstrādā daudz, neatkarīgi no tā, kādā amatā vai statusā tu esi. Iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm, jauni biznesa kontakti vai komandējums. Brīvdienās daudz komunikācijas ar tuviniekiem – interesantas sarunas, izbrauciens, spēļu vakars. Brīvajām sirdīm kaislības. Versmainas kā vulkāna izvirdums.

SKORPIONS

Diezgan emocionāla nedēļa. Tu neesi pieradis izrādīt, ja kas sakrājies uz sirds, bet tomēr vajadzētu – izrunājies ar kādu uzticamu cilvēku un vieglāk kļūs. Ja krāsi sevī negācijas, tad kādā brīdī var sekot eksplozija, kas pabojā attiecības gan ar lietišķajiem partneriem, gan ģimenē. Darbā iespējamas pēkšņas situācijas un to risināšanai būs nepieciešama apņēmība un ātra reakcija. Nedēļas nogalē vajag izbaudīt brīvdienas. Neņem darbu uz mājām un nedomā par to. Jāsakārto mājoklis, jāizrunājas ar mīļajiem radiņiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Daudz darba un aktīva rosīšanās. Ja gadās kāda kļūme vai mazas nepatikšanas, ātri risini un dodies tālāk. Bet, ja tie tikai kādi sīkumiņi, tad vispār nav vērts pievērst uzmanību. Var gadīties, ka izveidojas kāda jauna un stabila sadarbība, kuras rezultātā rodas interesantas idejas. Kāds atklās, ka jāpapildina zināšanas, kāds sāks pastiprināti interesēties par mūsdienu tehnoloģijām vai mākslīgā intelekta iespējām. Nedēļas nogali vēlams pavadīt ģimenes un tuvāko draugu lokā ārpus pilsētas dabā vai noīrēt viesu namiņu kādā klusā, gleznainā vietā.

MEŽĀZIS

Daudz enerģijas. Spēki noderēs intensīvam un auglīgam darbam, tikai uzņemies slodzi, kas proporcionāla tavām iespējām. Labs laiks profesionālajai izaugsmei un var nākt kāds piedāvājums, kas pavērs tev jaunas durvis. Svarīgi apspriest finanšu jautājumus, jo patlaban zvaigznes labvēlīgas, lai palielinātu ienākumus. Brīvdienās būsi noskaņots saimniecības darbiem – kaut kas jāsakrāmē, kaut kas jāparemontē. Kādu laiciņu vajag veltīt arī atpūtai: palasīt grāmatu, noskatīties labu filmu vai vienkārši nedarīt neko. Apcerīgās pārdomās dzims jaunas idejas.

ŪDENSVĪRS

Darāmi vairāki darbi vienlaikus un jārisina visdažādākie jautājumi. Pārlieku iegremdējoties detaļās var zust kopskats uz aplūkojamo tēmu. Tāpēc labi, ja tev ir palīgi. Darbs komandā ar domubiedriem būs auglīgs. Turklāt jādomā soli vai divus uz priekšu, jo ilgtermiņa pasākumi solās būt izdevīgāki. Sējas laiks, lai vēlāk ievāktu labu ražu. Nedēļas nogali perfekti saplānot diez vai izdosies, labāk ļaujies dienu plūsmai – kurp tā tevi nesīs. Kāds brauks nelielā ceļojumā, kās dosies uz koncertu vai teātri, kāds izbaudīs romantisku randiņu.

ZIVIS

Pienākuma un atbildības sajūta būs šīs nedēļas vadmotīvi. Tu esi cilvēks, uz kuru var paļauties, kuš palīdzēs, uzklausīs, atbalstīs. Taču atceries, ka eksistē arī paša intereses: kamēr trauksies palīdzēt citiem, savi darbi apstāsies. Taču – visam jābūt līdzsvarā. Turklāt patlaban ir tāds periods, kad vari domāt par jauniem projektiem un peļņas palielināšanu. Brīvdienās pievērsies nodarbēm, kas paplašina redzesloku un izdaiļo dvēseli. Brauc ekskursijā, apmeklē muzeju, izstādi vai teātra izrādi. Pacilājoši iespaidi un pozitīvas emocijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu