Pirmdienas horoskops: 6. februāris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 6. februārim. 

AUNS

Gribēties pēc iespējas ātrāk lietišķās idejas pārvērst taustāmā vērība, taču nevajag sasteigt. Prāts darbosies asi un nebūs problēmas izplānot secīgu darbu kārtību.

VĒRSIS

Klausies un sadzirdi, ja arī kāds mēģina runāt aplinkus. Uzzināsi daudz interesanta. Cita starpā varbūt arī atklāsi, ne visai godīgas manipulācijas darba vidē.

DVĪŅI

Viegli atrisināsi visdažādākos jautājumus. Palīdzēs ne tikai profesionālā pieredze, bet arī smaids un šarms. Tavas iniciatīvas un ieteikumus kolēģi vai darījumu partneri ļoti novērtēs.

VĒZIS

Svarīgi darboties konstruktīvi un pēc plāna, ja arī idejas sākotnēji šķiet utopiskas. Nešaubies par saviem spēkiem un izvēlēto ceļu. Un neklausies noliedzējos, tev izdosies!

LAUVA

Ja rodas vēlme pavēstīt, ka zini visu par visiem vislabāk, nedari tā. Ja spēsi ieklausīties citos un respektēt atšķirīgu viedokli, tad iegūsi domubiedrus un atbalstītājus.

JAUNAVA

Vēlēsies pakritizēt un pamācīt kolēģus. Dažs labs to var uztvert emocionāli un iespējams konflikts. Gan jau citi tiks galā ar saviem pienākumiem, tev jādomā par saviem.

SVARI

Jāstrādā daudz, neatkarīgi no tā, kādā amatā vai statusā tu esi. Iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm, jauni biznesa kontakti vai komandējums.

SKORPIONS

Nedēļa sākas ar emociju vētru. Ja kas sakrājies uz sirds, vajadzētu izrunājies ar kādu uzticamu cilvēku. Pretējā gadījumā var sekot eksplozija, kas pabojā attiecības ar apkārtējiem.

STRĒLNIEKS

Daudz darba. Ja gadās kāda kļūme vai mazas nepatikšanas, ātri risini un dodies tālāk. Bet, ja tie tikai kādi sīkumiņi, tad vispār nav vērts pievērst uzmanību.

MEŽĀZIS

Jaudīga enerģija, tikai neuzņemies pārāk daudz darbu, kas varbūt jāpaveic citiem. Labs laiks profesionālajai izaugsmei un var nākt kāds piedāvājums, kas pavērs tev jaunas durvis.

ŪDENSVĪRS

Darāmi vairāki darbi un jārisina visdažādākie jautājumi. Pārlieku iegremdējoties detaļās var zust kopskats uz aplūkojamo tēmu. Tāpēc labi, ja tev ir palīgi.

ZIVIS

Tu esi cilvēks, uz kuru var paļauties, kuš palīdzēs, uzklausīs, atbalstīs. Taču atceries, ka eksistē arī paša intereses: kamēr trauksies glābt citus, savi darbi var apstāties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu