VIDEO ⟩ Kārtējā avārija Tilta un Duntes ielu krustojumā. Aicina veikt izmaiņas bīstamajā ceļu posmā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dmitry Kalinovsky/Shutterstock

Sarkandaugavā, Tilta un Duntes ielas krustojumā 3. februāra rītā sadūrās divi vieglie spēkrati. Ne vienu vien reizi no autovadītājiem dzirdēts, ka pienācis laiks konkrētajā ceļa posmā veikt izmaiņas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pēc sadursmes abi negadījumā iesaistītie spēkrati nonāca uz ietves un tā arī stāvēja vairākas stundas, līdz tika sakārtotas visas formalitātes.

"Jaunais cilvēks brauca ar "Bolt Drive" nomas auto, brauca pa galveno ceļu no labās puses, bet no tās puses pa galveno ceļu brauca, lūk, tā mašīna, kurā bija cietusī. Vienkārši bija labās rokas likums. Šajā krustojumā visu laiku notiek avārijas. Avārija pēc avārijas. Nesaprotu, kāpēc. Man šķiet, ka te var kaut ko citu izdomāt. Vienvārdsakot, viņai bija galvenais. Ja cilvēks te brauc pirmo reizi, viņam ir grūti saprast, kā būtu jādara pareizi," norāda "Citroen" vadītājas draudzene.

Mediķi ziņo, ka "Citroen" vadītāja nav guvusi smagas traumas. Viņa nogādāta slimnīcā, lai veiktu papildu izmeklējumus. Savukārt "Toyota" šoferis no ārstu palīdzības atteicās. Viņam lielākus pārdzīvojumus sagādāja sasistais darba auto un pārējo iesaistīto veselība.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu