Ugunsnelaimē Dobeles novadā gājuši bojā divi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Aizvadītajā naktī ugunsgrēkā Dobeles novadā gājuši bojā divi cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

VUGD saņēma izsaukumu uz Bēnes pagastu, kur divstāvu dzīvojamās mājas otrajā stāvā deg sadzīves mantas un starpstāvu pārsegums 20 kvadrātmetru platībā.

Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka dzīvoklī izveidojies spēcīgs sadūmojums.

Pārmeklējot telpas, glābēji atrada divus cilvēkus, kuriem Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. No pirmā stāva dzīvokļiem evakuēti četri cilvēki.

Patlaban turpinās konstrukciju jaukšanas un dzēšanas darbi.

Šorīt VUGD saņēma izsaukumu uz Krāslavas novada Konstantinovas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā vieglā automašīna bija nobraukusi no ceļa braucamās daļas.

Cilvēks, kas atradās automašīnā, saviem spēkiem nevarēja no tās izkļūt. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot vinču, automašīnu izvilka uz brauktuves un atbrīvoja automašīnā iesprostoto cilvēku. Cietušais tika nodots mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 30 izsaukumus - 15 uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet trīs izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu