VIDEO Manevrs, kas varēja beigties letāli. Kravas auto vienlaicīgi cenšas apdzīt trīs spēkrati (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Agresīvos autovadītājus var sastapt ik uz stūra - kāds pārsniedz ātrumu, kāds neparāda pagriezienu, un tā varētu turpināt vēl un vēl. Taču kāds "Audi" šoferis Polijā veicis ārkārtīgi bīstamu apdzīšanu.

Jāpiebilst, ka video iemūžināts 2021. gada 12. decembrī, taču agresīvo šoferu paradumi, kas apdraud citus satiksmes dalībniekus, aizvien ir tādi paši. Lūk, piemērs, kā nevajadzētu rīkoties uz ceļa.

Video kadros redzams, ka, tiklīdz pa pretējo joslu garām pabrauc automašīna, divi spēkrati sāk apdzīšanas manevru, lai tiktu garām divām kravas automašīnām.

Tad pēkšņi video autoram sānos parādās vēl trešā automašīna, kas lielā ātrumā traucas pa nomali. Agresīvais autovadītājs teju aizķer video autora automašīnu, savukārt sarkanā spēkrata īpašnieks, šķiet, pamana "Audi" "lidotāju" un neturpina apdzīšanas manevru.

Kad video autors apdzinis abas kravas automašīnas, agresīvais "Audi" vadītājs jau ir tālu prom. Jāpiebilst, ka visos gadījumos uz ceļa pirms jebkura manevra veikšanas obligāti jāpārbauda, vai konkrēto darbību var veikt droši.

Šajā gadījumā, visticamāk, video autors nepārliecinājās par to, vai apdzīt ir droši, jo "Audi" viņam sānos parādījās ļoti strauji. Šādu viedokli zem video pauduši arī citi autovadītāji.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu