No 13. februāra plānotas izmaiņas reģionālo autobusu maršrutos no Rīgas uz Siguldu un Vangažiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

No šī gada 13.februāra plānotas izmaiņas divos reģionālo autobusu maršrutos no Rīgas uz Siguldu un Vangažiem, informē Autotransporta direkcija (ATD).

Tostarp daži reisi darba dienās tiks apvienoti, piemēram, viens reiss darba dienās apvienošanas kārtībā no Siguldas uz Rīgu tiks veikts caur Vangažiem un Garkalni, kā arī vairāki brīvdienu vakara reisi tiks slēgti. Izmaiņas tiek veiktas, lai optimizētu maršrutus.

Reģionālās nozīmes maršrutā nr. 6255 Rīga-Sigulda reisi no Rīgas autoostas plkst.22.30 turpmāk būs katru vakaru. Līdz šim nebija svētdienās. Savukārt vakara reisa uzsākšanas laiks no Siguldas autoostas būs par 20 minūtēm ātrāk - plkst.20.30 un minētais reiss tiks izpildīts katru dienu.

Maršrutā nr. 6826 Rīga-Garkalne-Vangaži nelielā pieprasījuma dēļ turpmāk nebūs vairāki vakara reisi, tostarp no 13.februāra minētā maršruta autobus no Rīgas nekursēs nedēļas nogalēs plkst.22 un plkst.23.20, darba dienās plkst.22.20, savukārt no Vangažiem nedēļas nogalēs plkst.20.40 un plkst.22.20, kā arī darba dienās plkst.20.30.

ATD norāda, ka reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus maršrutos, kuros no nākamās nedēļas veiktas izmaiņas, nodrošina AS "Cata". Izmaiņas ATD saskaņojusi ar Vidzemes un Rīgas plānošanas reģioniem.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu