Mīlestības horoskops. Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ laimēsies?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 13. līdz 19. februārim.

AUNS

Kurš šonedēļ lepns un lielīgs? Jā, gan – tas ir Auns. Aizvadītajās svētku brīvdienās sasmēlies enerģijas un tagad darbos iekšā ar pilnu sparu! Izvērtē gan atdevi un strādā pie tā, kas dod auglīgus rezultātus ilgtermiņā. Var izdoties realizēt pat visai ambiciozus projektus. Tu esi sabiedrisks cilvēks ar plašu paziņu loku, kas tevi saprot un atbalsta. Sadarbojies! Ar ienākumiem būsi apmierināts, tomēr jāuzmanās no pēkšņiem tēriņiem. Vari arī plānot atvaļinājuma ceļojumu – vēlams ar izzinošu programmu. Sirdslietās krāsaini piedzīvojumi, kas saviļņo un iedvesmo.

VĒRSIS

Daudz ideju un vēlme pēc pārmaiņām, taču stabilitāti mīlošajam un mazliet konservatīvajam Vērsim spert soli nezināmajā var būt liels izaicinājums. Neraizējies – tev izdosies. Ar oriģinālām domām un iecerēm pārsteigsi kolēģus, sadarbības partnerus un tuviniekus. Viegli iegūti aplausi gan nav tavs mērķis, tāpēc ieklausies padomos, rēķini un zini, ka būs jāpapūlas – tik nopietni, ka tikai Vērsis ir spējīgs. Nedēļas nogalē vajadzētu iziet cilvēkos, apmeklēt kultūras pasākumus, izbaudīt nelielu bohēmu vai dabas skaistumus labā kompānijā.

DVĪŅI

Sekmīga nedēļa, ja ar pilnu atdevi izmantosi savas menedžera un organizatora spējas. Dzīvosi nebeidzamā un daudzveidīgā informācijas plūsmā un vakaros var rasties sajūta, ka galva griežas riņķī. Izsijā, kas šobrīd svarīgi un kas nē. „Derīgāk ir zināt dažas gudras atziņas, kas vienmēr tev noderēs, nekā zināt daudz, bet bez nekāda labuma,” teicis romiešu filozofs Seneka. Esi uzmanīgs ar dokumentiem un juridiskām niansēm, nevērība var dārgi maksāt. Nedēļas nogalē svarīga attiecību tēma. Pāriem iespējas dzīvi padarīt mīļāku un sirsnīgāku, bet brīvajiem ļaudīm satikt savu sirdsāķīti.

VĒZIS

Divējādas noskaņas: dažu brīdi gribēsi norobežoties no apkārtējās kņadas un vēlēsies, lai visi liek tev mieru; citā brīdī – ar pilnu krūti mesties darbos, komunicēt, veidot kontaktus, piedalīties sabiedriskās aktivitātēs. Visam savs laiks. Izmanto iespējas parādīt savus profesionālos talantus un veidot karjeru vai biznesu, bet, ja spēki izsīkst, tad novelc striktu robežu – kur darbs, kur privātā dzīve. Nedēļas nogalē daudz saimniecisko pienākumu un darīšanas ar radiniekiem. Sirsnīga kopā būšana, atmiņu stāsti un idejas par nākotnes plāniem. Savējie – tas ir spēks un stiprais balsts! Ja sirds brīva, tad pastāv iespējas satikt radniecīgu dvēseli.

LAUVA

„Nerausti lauvu aiz ūsām,” – ir tāds sakāmvārds. Šajā nedēļā to derētu ievērot visiem, kas ar tevi sadarbojas. Piktosies par neizdarībām un slinkošanu, būsi prasīgs pret kolēģiem un pret sevi arī. Ja rodas domstarpības atšķirīgu uzskatu dēļ, tad mēģini tomēr savaldīties un ieklausīties. Bet, lai kādi vēji pūš, tiksi galā un parādīsi, ka esi īsts profesionālis. Taču dienu izskaņā nogurums liks sevi manīt. „Nekur nav tik labi, kā savās mājiņās,” arī tā mēdz teikt. Sajutīsi ģimenes atbalstu un uzmundrinājumu, un priecāsies, ka ap tevi ir tik lieliski un uzticami cilvēki. Sirdslietās vasarīgs noskaņojums – īstais laiks karstiem piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Citiem atvaļinājums, citi sauļojas jūras malā vai skata tālas zemes, bet tu atkal kā krietnais darbarūķis strādā un strādā... Ja darāmā jau tā pāri pārēm, tad neuzņemies neko papildus. Kaut arī iekšējā balss čīkst, ka vajag... vajag... jo, kurš gan cits visu paveiks tik perfekti. Ja rodas vēlme profesionālajā jomā kaut ko mainīt, tad skati darba sludinājumus, raksti biznesa plānu, meklē sadarbības partnerus. Bet, ja ir iespējas, tad paņem atvaļinājumu, lai atpūstos, sakārtotu domas un koncentrētos jauniem ceļiem. Mājās var izcelties pa kādam strīdiņam, lai no tā izvairītos, uzklausi otrās pusītes viedokli un vēlmes. Ja sirds brīva, tad tajā var iekrist kāda simpātiju dzirkstelīte.

SVARI

Dzīve kā pa viļņiem... Šonedēļ iespējamas pārmaiņas profesionālajā jomā, darbavietā, pienākumu sarakstā. Ir dažādi scenāriji: ļauties plūsmai; nogaidīt; vai ņemt grožus savās rokās un kļūt par situācijas noteicēju. Labākais variants - domāt par jauniem projektiem, mainīt darbu vai attīstīt privāto biznesu. Uz ātru peļņu gan neceri – būs jāpievēršas reklāmai, marketingam un sabiedriskām aktivitātēm, lai idejai piesaistītu interesentus, bet tev izdosies. Nedēļas nogalē dažādi mājas darbi. Vari veikt pārkārtojumus, izdaiļot interjeru, kaut ko saremontēt un sakārtot. Taču vajag arī brīvdienu ballīti, pikniku vai sportiskas aktivitātes.

SKORPIONS

Svētku brīvdienas aiz muguras un vajag ar sparu pievērsties darbiem. Šī nedēļa ir ļoti piemērota finanšu jautājumiem. Radīsies labas idejas, kā palielināt ienākumus, tikai jābūt modram juridiskajos jautājumos. Ja arī šķiet, ka pats visu zini, skats no malas un speciālista konsultācija tomēr noderēs. Ir vērts ieklausīties arī kolēģu vai darījuma partneru viedoklī. Ļoti iespējams, ka satiksi jaunus domubiedrus, kas vēlēsies kopā ar tevi realizēt ambiciozus projektus. Kas neriskē, tas nevinnē – tā vēsta sakāmvārds. Nedēļas nogalē apdari ikdienas saimniecības darbus un velti uzmanību savējiem. Sirsnīgas sarunas un vasarīgas izklaides.

STRĒLNIEKS

Emocionāla nedēļa. Ja darbā veiksme, tad jutīsies iedvesmots paveikt vēl vairāk un vēl labāk. Ja kaut kas ne pēc plāna, tad vaigs apmācies kā debess pirms negaisa. Tā mēdz būt, bet svarīgi nepiktoties par niekiem un nesarunāt kaut ko lieku. Brīvbrīžos paskati tīmeklī kursu vai semināru piedāvājumu, jo nepieciešamas jaunas zināšanas. It īpaši – tehnoloģiju jomā. Brīvajā laikā neplāno skaļas izklaides. Labāk ar savējiem doties pārgājienā pa dabas takām vai sarīkot pikniku. Tāpat arī vēlams

būt kopā ar mīļoto cilvēku, no sirds izrunāties. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pārmaiņas privātajā dzīvē.

MEŽĀZIS

„Visu cieņu!” teiks kolēģi vai biznesa partneri. Lieliski tiksi galā ar sarežģītām situācijām un būsi arī labs padomdevējs citiem. Noderēs iepriekšējā pieredze un zināšanas. Taču nedrīkst apstāties attīstībā un kādi kursi vai semināri lieti noderēs. Labs laiks, lai palielinātu vai stabilizētu ienākumus. Viegla peļņa nebūs, bet tas, ko izdarīsi, nesīs labumu ilgtermiņā. Tu proti rēķināt vairākus soļus uz priekšu, un tas ir liels pluss. Tikai atceries, ka sevi ir jāmīl, un pēc spraiga darba nepieciešama atpūta. Būtu labi sākt plānot atvaļinājumu un ceļojumu uz kādu tālāku zemi. Ja nekur nedodies, tad nevajag pārāk aizrauties ar mājas pienākumiem, bet brīvdienās kaut kur aizbraukt. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus.

ŪDENSVĪRS

Kā mēdz teikt: „Cepti āboli paši mutē neskrien.” Šī nedēļa paies kārtīgi strādājot, jo redzēsi mērķi un arī ceļu, kā pie tā nokļūt. Dažu brīdi gan gribēsies mest visu pie malas un doties atpūsties un vienkārši baudīt dzīvi... Tomēr atbildības sajūta ņems virsroku, un tad jau ir ļoti svarīgi, kas būs tavā komandā. Sadarbojies ar tiem, kas ideju būtību saprot uzreiz. Nav vērts tērēt laiku gari skaidrojot. Darba rezultāts un arī ienākumi atkarīgi no kreatīvas pieejas. Brīvdienās vari sakārtotu mājas saimniecību, apkopt dārzu, un izmēģinātu jaunas kulinārijas receptes. Sirdslietās daudz sirsnīgu un pozitīvu emociju.

ZIVIS

Kā gribētos atpūsties kaut kur tālā zemē, siltas jūras krastā, bet dzīvei ir savi plāni... Profesionālie pienākumi prasīs enerģiju, bet tu arīdzan daudz paveiksi. Būs lieliska idejas, par kurām citi brīnīsies, varbūt arī apšaubīs to dzīvotspēju, bet neļaujies ietekmēties. Izrēķini mīnusus un plusus, un pēdējo noteikti būs vairāk. Ja pašam bail ķerties pie ambicioziem projektiem, tad meklē domubiedrus un sadarbības partnerus. Labs laiks jaunu

kontaktu veidošanai. Lai dotos uz priekšu, varbūt vajag kaut ko pamācīties. Nedēļas nogali labprāt pavadīsi kopā ar savējiem. Ir vērts ieplānot arī kādu izbraucienu ar izzinošu kultūras programmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu