Īpašākā vieta Valentīndienas pastaigai – Rīgas Zoodārzs

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Šogad Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs piedāvā mīlestības dienu pavadīt kopā ne tikai ar saviem mīļajiem cilvēkiem, bet arī mūsu lolotajiem dzīvniekiem. 14. februāris būs vienīgā diena līdz pat vasaras sezonas darba laika maiņai, kad zoodārzs būs atvērts līdz astoņiem vakarā.

Zoodārzs joprojām ir īpašākā vieta iepazīšanās pastaigai! Tikai vienu vakaru februārī Rīgas Zoo būs atvērts līdz pat 20.00, lai sveču mēneša dūmakaino pievakari izgaismotu ugunskura un svecīšu liesmiņas un piepildītu siltums, kas plūst no sirds. Nāc ar savu vismīļāko cilvēku un piedalies “Satiec mīļāko draugu zoodārzā” jau no plkst. 10.00. Plkst. 18.30 visi klātesošie, sadodoties rokās, izveidos sveču gaismas apmirdzētu Mīlestības ķēdi, sūtot labās domas un mīlestības vēlējumus tiem, kuriem šobrīd tos vajag visvairāk. Katram Mīlestības ķēdes dalībniekam tiks tase karsta dzēriena un īpašs piemiņas suvenīrs no zoodārza.

Vērojot dzīvniekus, aicinām ieraudzīt, kā tie cits citam parāda uzmanību un rūpes. Cilvēkiem līdzīgākie dzīvnieki – primāti – tam bieži izmanto pieskārienus, kas ir svarīgi ciešāku saišu veidošanai. Citi dzīvnieki rūpes par apkārtējiem izrāda, tos laizot – to bieži var manīt lūšu ģimenē. Nevar aizmirst arī par mātes mīlestību un rūpēm par mazuļiem. To var redzēt gan roņu ģimenē, gan Lauku sētā, kur janvārī dzimuši kazlēni.

Zoodārza darba laika izmaiņas 14. februārī:

· Iegādāties ieejas biļetes varēs līdz plkst. 19.00

· Lauku sētas, Žirafu mājas un Tropu mājas darba laiks līdz plkst. 19:30

· Zoodārza teritorija atvērta līdz plkst. 20.00

14. februārī tiek atcelta pēcpusdienas biļetes cena, vairāk par biļešu iegādi un cenām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu