Ieva Adamss: tikai pēdējo pusotru gadu es baudu seksu (9)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ieva Adamss
Ieva Adamss Foto: Zilgma Kukle/LETA

TV personība un lektore Ieva Adamss, viesojoties sarunu šovā "Zilonis studijā", atklāti runāja par tēmu sekss. Ieva nāca klajā ar šokējošu atklāsmi - viņas seksuālā dzīve 20 gadu garumā bijusi kā atriebība vecākiem. 

"Sekss ir milzīgākais dzinējspēks, ja tu vēlies kaut ko sasniegt uz šīs materiālās zemes. Bet ir ļoti daudz citu vērtību, kur sekss nav vajadzīgs. Sekss ir draivs, jebkāds draivs – draivs pēc varas, naudas, atzinības, laimes zemes izpratnē. Sekss ir monēta, ar ko var dabūt visu, ja mēs runājas par zemes priekiem, bet seksa nozīme ir pārspīlēta."

Jautāta, vai pusaudžu gados interesē par seksu viņa bija uz viena viļņa ar vienaudžiem, Ieva saka: "Tas, ko es tagad pateikšu, ir kaut kas šausmīgs. Man nav bail to pateikt, jo es domāju, ka tādi kā es ir ļoti daudz cilvēku.

Man šobrīd ir 47 gadi, un tikai pēdējo pusotru gadu es dzīvoju savu dzīvi un baudu seksu.

Tas, ko es sāku darīt no 18 gadiem, un tas, par ko es sāku interesēties, bija tikai atriebība maniem vecākiem. Visa mana seksuālā dzīve, mani 20 pirmie seksuālā draiva gadi bija nekas cits kā tikai atriebība maniem vecākiem un vidējā pirksta parādīšana pasaulei – lūk, nē, man neinteresē jūsu normas."

"Caur seksu es esmu atražojusi atriebību, es esmu bijusi mīļākā, māte, sieva. Tagad bērni ir izauguši, es esmu izšķīrusies un pirmo reizi sāku saprast, ka tagad varu šo lietu arī baudīt, jo man vairs nav kam atriebties. Esmu piedevusi mātei, izšķīrusies ar vīru, izaudzinājusi bērnus.

Un, mīļais dievs, es pirmo reizi mūžā jūtu, ka tas ir forši, bet līdz tam tas bija tikai instruments, lai atkal darītu to, kas tajā brīdī man ir nepieciešams, lai nesalūztu, nesajuktu prātā," saka Ieva.

Pilnu video skaties zemāk:

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu