Kuram šonedēļ gaidāma veiksme?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 20. līdz 26. februārim.

AUNS

Lūdzu, Aunu nekaitināt! Šonedēļ garastāvoklis mazliet uzvilkts un var rasties situācijas, kurās prāts saka ko vienu, sirds pavisam ko citu un grūti izlemt. Tas mazliet spēlēs uz nerviem. Turklāt var arī atklāties, ka savā labticībā esi paļāvies uz solījumiem, kas nav ne graša vērti. Garastāvoklis uzlabosies, esot cilvēkos un satiekoties ar draugiem. Lietišķajā jomā jāpievērš uzmanība finansēm. Labāk pietaupīt nevis tērēt. Nedēļas nogalē sirdsmieru un harmoniju gūsi, iesaistoties sportiskās aktivitātēs. Vari arī doties izbraukumā uz kādu no kaimiņvalstīm.

VĒRSIS

Kad maciņš biezs un bankas kontā tīkams "cipars", tad Vērsim sirds mierīga. Šajā nedēļā diezgan daudz var nākties izdot par saimniecības lietām un ģimenes vajadzībām, kāds varbūt arī plānos lielāku pirkumu. Būtu vēlams tā radoši padomāt, kā ienākums palielināt. Parādās jaunas tehnoloģijas, jauni biznesa formāti un konservatīvisms jāliek malā. Profesionālajā jomā gaidāma veiksme un izdošanās. Brīvdienās satiecies ar draugiem un apmeklē mākslas un kultūras pasākumus. Vajag kaut ko priekš sirds un dvēseles.

DVĪŅI

Nemierīgs periods. Tāda sajūta, ka daudzi mosties no ziemas miega un sāk aktīvi darboties. Un, protams, vēlas ar tevi apspriest projektus, iesaistīt pasākumos vai vienkārši pačatot par blēņām. Rūpīgi nosaki prioritātes, jo dienā ir tik stundu, cik ir. Jāuzmanās no pārslodzes, citādi var apsīkt enerģija. Straujajā dienu skrējienā noteikti domā arī par savām interesēm. Līdztekus slavai un atzinībai gribētos lielāku materiālo labumu. Brīvdienās radi un draugi aicinās piedalīties kopīgos pasākumos. Būs jautri un interesanti.

VĒZIS

Allaž gādīgais, lādzīgais un izpalīdzīgais Vēzis būs gatavs uzklausīt citus un iedziļināties svešās problēmās. Ar labu vārdu atbalsti, bet pārāk neiesaisties. Var gadīties, ka tiec ierauts intrigu virpulī. Turklāt enerģija nepieciešama saviem darbiem. Lielisks laiks jaunām idejām, darījumu sarunām, projektiem, sarunām ar sponsoriem vai domubiedru atrašanai. To vajag izmantot. Nedēļas nogalē apcerīgi filozofisks noskaņojums, gribēsies kādu brīdi pabūt vienatnē. Dari tā, bet ilgi miera nebūs – draugi aicinās izklaidēties.

LAUVA

Negaidīti un neplānoti pavērsieni iespējami darbā vai biznesā – norunu maiņa, labojumi līgumos vai izmaiņas naudas lietās. Tas darīs nemierīgu un radīs nestabilitātes sajūtu. Vajag rīkoties! Noteikti runā par situācijām, kas dara bažīgu, un oponē, ja ir loģiski pamatojumi. Vai varbūt – jādodas pretī jaunām tālēm, mainot darbu vai attīstot biznesu. Brīvdienās vislabākā atpūta kopā ar ģimeni, bet, ja sirds brīva, tad saposies un dodies sabiedrībā. Gaisā jau virmo pavasara noskaņas, un sirds pukst straujāk brīnuma nojausmās.

JAUNAVA

Pats strādāsi pēc vislabākās sirdsapziņas un cītīgi pieskatīsi, lai citi rīkojas tāpat. Kādam no kolēģiem tāda aizbildniecība gan var nepatikt, tāpēc – mēģini tomēr nejaukties lietās, kas nav gluži tavā kompetencē. Ja situācija kļūs nokaitēta kā dzelzs smēdē, tad var sākties gan intrigas, gan strīdi. Tev to nevajag! Labs laiks, lai tu padomātu par savu karjeru un apvāršņa paplašināšanu. Brīvdienās ģimenes pienākumi. It īpaši uzklausi un respektē bērnu vēlmes. Kādai brīvajai sirdij var rasties iespējas satikt cilvēku, kam attiecībās nopietni nolūki.

SVARI

"Labs darbs divus mūžus dzīvo," vēsta latviešu sakāmvārds. Un darbu šonedēļ tiešām netrūks. Strādāsi čakli un akurāti, par ko saņemsi atzinīgus vārdus. Atzīstot tavu kompetenci, kāds var izteikt vilinošu piedāvājumu saistībā ar darba maiņu vai biznesa projektu. Ir vērts to izvērtēt un apsvērt. It īpaši tad, ja šībrīža darbā viss zināms un pamazām piezogas rutīnas sajūta. Brīvajā laikā būsi aizņemts ar saimniecības lietām: idejas par interjera izdaiļošanu, mēbeļu pārkārtošanu, dažādiem remontdarbiem. Neatstāj gan novārtā sirdslietas – bangojošas emocijas iedvesmos.

SKORPIONS

Diezgan aizdomīgi izturēsies pret cilvēkiem, kas ar plašu vērienu sola „piena upes ķīseļa krastos”. Intuīcija mudinās no tādiem turēties tālāk, un pareizi vien ir. Šajā nedēļā rezultāti būs no tā, ko tu pats izdarīsi, izdomāsi un noorganizēsi. Piemērots periods, lai parādītu savas spējas un dotos uz priekšu. Būtu labi apgūt arī kādas jaunas zinības, apskatīt mākslīgā intelekta iespējas. Darbā viss var noderēt. Privātajā dzīvē iedvesmojoši brīži. Attiecībās ar mīļoto valdīs sapratne un saskaņa, bet brīvajiem ļaudīm romantiskas iedvesmas laiks.

STRĒLNIEKS

Daudz plānu un vēlme visu paspēt. Gribētos, lai ir kā tajā latviešu tautas pasakā, kur zemnieks ar dakšām sauli mēģināja turēt, lai tā tik ātri nenoriet... Ļoti svarīga rūpīga plānošana – veido kalendāru, uzliec atgādinājumus, lai darbi uz priekšu virzās raiti. Pēc spraigām dienām vakaros vēlēsies, lai visi liek mieru. Palūdz, lai mājinieki respektē tavu vēlmi rāmi atpūsties. Bet brīvdienās! Tad gan vajag noorganizēt dažādas aktivitātes: jautru izbraucienu ar ģimeni vai draugiem, mājas ballīti, aizraujošu randiņu vai kluba apmeklējumu.

MEŽĀZIS

Diezgan smagnēja nedēļa. Darbā vai biznesā ieceres var bremzēties dažādu no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Ja tā notiek, tad atliec darāmo uz vēlāku laiku. Nav vērts tērēt laiku un enerģiju neauglīgos pasākumos. Tā vietā vari rakstīt projektu nākotnei vai izpētīt darba sludinājumus. Būtu pat vēlams padomāt par jauniem virzieniem, jo ir labs laiks peļņai. Naudas lietās veiksme, tikai raugies, cik lietderīgi tērē – var rasties vēlme iegādāties kādu dārgu, bet ne visai lietderīgu lietu, vai arī ar plašu vērienu palutināt savus mīļos.

ŪDENSVĪRS

Dažādas idejas un vēlme pēc domas brīvā lidojuma. Jauki, ja strādā pats savā labā un brīvā režīmā, tad lielākas iespējas izpausties. Ja esi darbinieks vai biznesa cilvēks, tad jāievēro spēles noteikumi un disciplīna. Neordinārās idejas pagaidām paturi pie sevis, gan pienāks laiks tās īstenot. Šī nedēļa sekmīga finanšu jautājumiem: vari runāt par algas pielikumu vai peļņas pārdali. Nedēļas nogalē apdari pašus nepieciešamākos saimniecības darbus un dodies piedzīvojumos: ekskursijā pa Latviju vai uz kādu no kaimiņzemēm, pārgājienā pa dabas takām u.tml.

ZIVIS

Pavasaris jau klaudzina pie durvīm un sirds sāk pukstēt straujāk. Nost ar ikdienību un nost ar pelēcību! Gribas tērpties košās drēbēs, smaidīt un bārstīt asprātības. Ar savu pozitīvo pieeju aizrausi kolēģus un līdzcilvēkus. Dažus svarīgus jautājumus pat izdosies nokārtot, pateicoties personīgajai pievilcībai. Vajadzētu papildināt zināšanas - varbūt jāuzlabo svešvalodu prasmes, jāapgūst tehnoloģijas, digitālais marketings un citas noderīgas lietas. Nedēļas nogalē vari ieplānot svarīgus mājas darbus: uzkopšanu, kārtošanu, garderobes izšķirošanu. Kaut kas atdodams labdarības mērķiem

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu