Sniega dēļ Alūksnes novadā maršrutu nav varējis izbraukt autobuss

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Sniegs.
Sniegs. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piesniguša ceļa dēļ Alūksnes novadā pirmdien plānoto maršrutu nav varējis izbraukt viens autobuss, informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Viņa skaidroja, ka autoceļi, pa kuriem kursē sabiedriskais transports un arī pašvaldības transports skolēnu pārvadāšanai, līdz šim rītam lielākoties ir bijuši attīrīti no sniega.

Pašvaldībā ir informācija par vienu sabiedriskā transporta reisu, kas nebija varējis izbraukt plānoto ceļu- tur skolēni uz skolu tika nogādāti ar pašvaldības autobusu.

TVNET jau vēstīja, ka Alūksnes novada pašvaldība svētdienas vakarā izplatīja brīdinājumu par iespējamu autobusu kavēšanos vai nekursēšanu sniega dēļ.

Sinoptiķi prognozē, ka pirmdienas vakarā un naktī uz otrdienu Vidzemē, Latgalē un Sēlijā spēcīgi snigs, vietām gaidāms arī putenis un lietus.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs visā valsts austrumu pusē no plkst.17 līdz pusnaktij izsludinājis oranžās pakāpes brīdinājumu par ļoti stipru snigšanu - vietām sniega sega kļūs par 10-12 centimetriem biezāka.

Otrdiena Latvijā būs pārsvarā mākoņaina, daudzviet gaidāms neliels sniegs, no rīta vietām snigs stiprāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu