VIDEO ⟩ Autobusa šoferis atstāj ceļmalā jaunieti, kurš lūdzis piestāt, lai nokārtotu dabiskās vajadzības (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

19 gadus vecais Ainārs janvāra pēcpusdienā kopā ar draudzeni devās ar autobusu no puiša dzimtās vietas Valmieras līdz meitenes mājām Susājas pagastā. Kādā brīdī Ainārs palūdzis šoferim piestāt, lai nokārtotu dabiskās vajadzības. Šoferis puisi izlaida, taču atpakaļ negaidīja un devās prom, vēsta raidījums "Bez tabu".

Jaunietis pirmo reizi brauca reisā Valmiera-Rēzekne, tāpēc apmulsa, paliekot viens pilnīgi nezināmā vietā. Turklāt visas mantas, izņemot telefonu, palikušas autobusā. Ainārs izmisumā mēģinājis apstādināt garāmbraucošās mašīnas; pateicoties laipnam šoferim, izdevies autobusu noķert Gulbenes autoostā.

Puiša draudzene esot šoferim ziņojusi, ka Ainārs atstāts pieturā, arī citi pasažieri to esot dzirdējuši, apgalvo meitene. Jaunieši atzīst, ka ciemā klīstot sliktas atsauksmes par "Ecolines" šoferiem, arī Balvu autoostas pasažieri dzirdējuši dažādus pieredzes stāstus.

"Ecolines" vadība esot veikusi pārrunas ar šoferi, kurš atminas 19. janvāra notikumus, taču savu vainu noliedz.

Arī autotransporta direkcijas pārstāve uzskata, ka ir noticis komunikācijas pārpratums starp pasažieri un šoferi. Ecolines" pārstāve atgādina, ka katrā pieturvietā ir norādīts dispečera numurs, uz kuru var zvanīt steidzamās situācijās.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu