Piektdienas horoskops: 24. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi piektdienai, 24. februārim.

AUNS

Peļņa ir tavās darba spējās un radošā pieejā. Ja vairāk ideju, jo lielāka varbūtība, ka ienākumi vairosies. Nepaļaujies uz partneriem, bet finanšu lietas pieskati pats.

VĒRSIS

Diezgan daudz var nākties izdot par saimniecības lietām un ģimenes vajadzībām, kāds varbūt arī plānos lielāku pirkumu. Pārskati ienākumus un izdevumus.

DVĪŅI

Iespējami vilinoši un finansiāli izdevīgi karjeras piedāvājumi. Ir vērts tos apdomāt – iespējams, paveras ceļš uz kaut ko jaunu un interesantu. Vakarā dodies izklaidēs. Piektdiena taču!

VĒZIS

Priekšplānā izvirzīsies privātā dzīve un attiecību tēma, lietišķās lietas atstājot otrajā vietā. Brīvajiem ļaudīm var rasties simpātijas, bet ģimenes cilvēkiem sirsnības un mīlestības piepildīts vakars.

LAUVA

Var nākties kārtot darīšanas iestādēs vai bankās, kā arī uzņemties kādu sabiedrisku pasākumu organizēšanu. Šovakar svarīga loma sirdslietām, esi gatavs jaukiem piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Rīkosies ļoti pārliecinoši un spēsi parādīt savus talantus profesionālajā jomā. Iespējams paaugstinājums vai jauns, vilinošs piedāvājums. Enerģijas netrūks, un tas ļaus paveikt lielas lietas.

SVARI

Cilvēki apbrīnos tavas spējas visdažādākajās dzīves jomās, un teiks labus vārdus. Tas ir tik patīkami un silda sirdi. Kāda dzirkstelīte var pārvērsties mīlestības liesmā.

SKORPIONS

Domāsi par nākotni un kaldināsi jaunus plānus. Laba intuīcija un izpratne par norisēm. Iespējami dažādi sabiedriskie un lietišķie kontakti un iepazīšanās ar interesantiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Garastāvoklis optimistisks, un noskaņojums pozitīvs, turies tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas varētu to sabojāt. Problēmas darbā uztver mierīgi, nav vērts ielaisties strīdos un diskusijās.

MEŽĀZIS

Idejas kā pavairot ienākumu, tikai jādarbojas mērķtiecīgi un pārliecinoši. Enerģijas ieguldījums atmaksāsies. Vari iegādāties ko noderīgu mājas saimniecībai, šī nauda nebūs velti iztērēta.

ŪDENSVĪRS

Galvā nāks interesantas idejas un būsi noskaņots jauniem sasniegumiem. Labāk savas ieceres realizēt pašam vai arī ļoti rūpīgi izvēlēties sadarbības partnerus.

ZIVIS

Pievērs uzmanību vai ienākumi ir tādi, kā plānots un salīgts. Visus naudas jautājumus jākārto juridiski korekti, nepaļaujoties uz mutiskiem solījumiem. Un netērējies par skaistiem niekiem

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu