VIDEO Smaga avārija Dobeles pusē. Piedzērušos vīriešu izklaides beidzas ar atdzīvināšanas pasākumiem (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/Sadursmelv

Trīs iedzērušiem vīriešiem otrdienas, 21. februāra, vakarā šķita, ka doties izbraucienā ar automašīnu būtu pilnīgi normāli. Tiesa, viņi nenovērtēja situāciju un izraisīja smagu frontālo sadursmi ar kādu pretim braucošu auto Dobeles pusē, vēsta raidījums "Degpunktā".

Frontāli saskrējās melns "Volkswagen Passat" un balta "Toyota Corolla". Trieciens pret 22. namu bija tik spēcīgs, ka blakus dzīvojošie to dzirdēja un pat sajuta. Vēl nākamajā dienā konkrētais krustojums ir pilns ar abu automašīnu atlūzām. Arī vietējie iedzīvotāji, kuri nebija klāt, jau labi zina par notikušo.

Melnais "Volkswagen" esot iebraucis pretējā joslā. Pēc aculiecinieku teiktā, tieši tobrīd no Baznīcas ielas izgriezusies "Toyota" vadītāja. Visi trīs "Volkswagen" auto sēdošie vīrieši nebija piesprādzējušies.

Neoficiāla informācija liecina, ka mediķi "Volkswagen" šoferim blakus sēdošajam vīrietim negadījuma vietā veica atdzīvināšanas pasākumus. Savukārt, kā stāsta vietējie, avārijas minētajā krustojumā ir retums, taču agresīvo autovadītāju dēļ īpaša piesardzība vairāk jāievēro gājējiem.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu