Sestdienas horoskops: 25. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi sestdienai, 25. februārim.

AUNS

Pēc aizvadītās trauksmainās darba nedēļas sirdsmieru un harmoniju gūsi, iesaistoties sportiskās aktivitātēs. Vari arī doties izbraukumā uz kādu no kaimiņvalstīm.

VĒRSIS

Satiecies ar draugiem un apmeklē mākslas un kultūras pasākumus. Vajag kaut ko "priekš sirds un dvēseles". Kādam pārdomas par attiecību tēmu – vai vēlmes sakrīt ar realitāti.

DVĪŅI

Radi un draugi aicinās piedalīties kopīgos pasākumos, būs jautri un interesanti. Bārstīsi asprātības, dalīsies ar jaunumiem un diena paskries nemanot.

VĒZIS

Apcerīgi filozofisks noskaņojums, gribēsies kādu brīdi pabūt vienatnē. Dari tā, bet ilgi miera nebūs – draugi aicinās izklaidēties. Vakarā dodies uz ballīti vai klubu.

LAUVA

Šodien vislabākā atpūta kopā ar ģimeni, bet, ja sirds brīva, tad saposies un dodies sabiedrībā. Gaisā jau virmo pavasara noskaņas, un sirds pukst straujāk brīnuma gaidās.

JAUNAVA

Pirmajā vietā ģimenes pienākumi. It īpaši uzklausi un respektē bērnu vēlmes. Kādai brīvajai sirdij var rasties iespējas satikt cilvēku, kam attiecībās nopietni nolūki.

SVARI

Būsi aizņemts ar saimniecības lietām: radīsies idejas par interjera izdaiļošanu, mēbeļu pārkārtošanu, remontdarbiem. Neatstāj gan novārtā privāto dzīvi – bangojošas emocijas iedvesmos.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē iedvesmojoši brīži. Attiecībās ar mīļoto valdīs sapratne un saskaņa, bet brīvajiem ļaudīm romantiskas iedvesmas laiks. Kaut kur tur ārā savu atnākšanu jau gaida pavasaris.

STRĒLNIEKS

Jau no paša rīta būsi možs un optimisma pilns. Vajag noorganizēt dažādas aktivitātes: jautru izbraucienu ar ģimeni vai draugiem, mājas ballīti, randiņu vai kluba apmeklējumu.

MEŽĀZIS

Kārtībai jābūt! Ar krietna saimnieka skatu novērtēsi savu saimniecību un nolemsi, ka jāpārkārto telpas, jāsakārto skapji un jāapdara citi mājas darbi. Vakarā gandarījums par paveikto.

ŪDENSVĪRS

Apdari pašus nepieciešamākos saimniecības darbus un dodies piedzīvojumos: ekskursijā pa Latviju vai uz kādu no kaimiņzemēm, pārgājienā pa dabas takām u.tml.

ZIVIS

Vari ieplānot svarīgus mājas darbus: uzkopšanu, kārtošanu, garderobes izšķirošanu. Kaut kas atdodams labdarības mērķiem. Līdztekus tam - sirsnīgas sarunas ar mīļiem cilvēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu