Svētdienas horoskops: 26. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi svētdienai, 26. februārim.

AUNS

Attiecībās savstarpēja sapratne, patīkamas sarunas un sirds siltums. Paveiciet kopā ikdienišķos saimnieciskos darbus un ejiet sabiedrībā. Ja kaut kas tomēr nav pa prātam – neesi ietiepīgs.

VĒRSIS

Kaut kas var nenotikt pēc tava prāta, tāpēc ir vērts to visu izrunāt ar otru pusīti. Nopietnas pārdomas, kā atsvaidzināt ikdienu un dzīvot labākā saskaņā.

DVĪŅI

Labprāt gādāsi par savējiem un komunicēsi ar radiniekiem. Apmeklē kultūras pasākumu vai satiecies ar draugiem. Saviesīga komunikācija uzlādēs ar enerģiju.

VĒZIS

Jāgādā par saticību. Ja uzskati ar mīļoto atšķiras, nemēģini uzspiest savu viedokli, bet izklāsti to mierīgā sarunā. Svarīgi ir panākt kompromisu. Un neapspried privāto dzīvi ar citiem.

LAUVA

Būsi pievilcīgs, laipns un šarmants, un tas atstās iespaidu uz līdzcilvēkiem. Kāda tikšanās var pārvērsties simpātijās ar turpinājumu, tomēr izvērtē notikumu attīstību ar vēsu prātu.

JAUNAVA

Sirsnība un pozitīvas emocijas, kas attiecībās ienesīs mīļumu, saskaņu un sapratni. Laiks, ko pavadīsiet kopā būs patīkams. Brīvajiem ļaudīm nav vēlams mesties piedzīvojumos.

SVARI

Nerīkojies spontāni un attiecību jomā esi vērtējošs. Ir jātiek skaidrībā, ko vēlies. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās ar nopietnāku turpinājumu.

SKORPIONS

Nestrīdies ar mīļoto par niekiem. Labāk būs, ja mēģināsi mierīgi izskaidrot, ko jūti, kādas ir tavas vēlmes un pārdomas. Būtu jauki kopā kaut kur aizbraukt un izrauties no ikdienības.

STRĒLNIEKS

Romantiskas noskaņas un sirds siltums. Labprāt pavadīsi laiku ar mīļoto cilvēku, izturēsieties viens pret otru maigi un saprotoši. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās vai randiņu diena.

MEŽĀZIS

Sirdslietās valdīs dinamika un kaislības. Par garlaicības trūkumu nebūs jāsūdzas. Pasāciet kaut ko kopā ar mīļoto – dodieties uz pasākumu vai iesaistieties sportiskās aktivitātēs.

ŪDENSVĪRS

Mīļums un siltas emocijas pildīs sirdi. Patīkami brīži kopā ar mīļoto cilvēku. Sirsnīgās sarunās daudz kas nostāsies savās vietās. Ieklausies, ko saka tava otrā pusīte – padomi noderēs.

ZIVIS

Pirmajā vietā mājas dzīve, un tur arī vislabāk jutīsies, kopā ar mīļoto cilvēku saimniekojot. Jaukas, atklātas sarunas un mīlestības apliecinājumi. Brīvajām sirdīm simpātiju dzirkstelītes

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu